Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 5 фактів про груди, які ти не знала

5 фактів про груди, які ти не знала

5 дійсно цікавих фактів про таку інтимну частину твого тіла...

yak-pravillter2.jpg (38.54 Kb)
1. Те, в якому положенні ви спите, впливає на зовнішній вигляд грудей
Положення, в якому ми спимо, може мати негативний вплив на зовнішній вигляд грудей. Звичайно, в ідеалі потрібно спати на спині - так груди не піддаються ніякому тиску. CNN попереджає, що інші позиції - особливо ті, в яких ми спимо на животі - з плином часу призводять до деформації грудей.
 
2. Груди можуть рости і після статевого дозрівання
Результати недавнього дослідження, опублікованого в Науковому Інституті в Торонто, особливо порадують власниць маленьких грудей. Експерти повідомляють, що розмір грудей може мінятися, навіть якщо жінка вже давно пройшла через період статевого дозрівання. Так що якщо вам близько 20 років і ви скаржитеся на маленький розмір бюста, не хвилюйтеся - він ще може збільшитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якою має бути зубна щітка?

3. Існують вісім різновидів жіночих сосків
Так це правда! Цілих вісім видів: нормальні, плоскі, опуклі, короткі, довгі, а також втягнуті - першого, другого і третього ступенів.

4. Чоловіки теж можуть захворіти на рак грудей
Рак грудей у чоловіків з'являється набагато рідше, ніж у жінок, але все ж. Які симптоми можуть вказувати на захворювання? Перш за все, вузлики у грудях, набряки, почервоніння соска або шкіри навколо нього, а також наявність виділень.
 
5. Розмір грудей постійно змінюється
Ваші груди ніколи не будуть мати однаковий розмір. По-перше, він змінюється під впливом гормонів, що містяться, наприклад, в протизаплідних пігулках, і, по-друге, під впливом змін у вазі і типу харчування. Ваш щоденний раціон насправді має величезний вплив на їх зовнішній вигляд!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:30, 12.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1898

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: