Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Дієта / 5 детокс-порад на кожен день

5 детокс-порад на кожен день

Наступні 5 простих щоденних правил допоможуть утримувати тіло в чистоті кожен день.

0003434f.jpg (164.9 Kb)

Вранці
1. Пийте воду

Ранок починайте зі склянки теплої води з соком лимона. Вода промиє і розбудить органи, а кислотність соку м'яко простимулює і "включить" печінку і жовчний міхур. Також не забувайте випивати протягом дня кілька склянок чистої води (крім соку, чаю і кави).

2. Прийміть контрастний душ
Включити лімфатичну систему, яка відіграє важливу роль в обміні речовин і очищенні клітин і тканин організму, допоможе чергування гарячої і холодної води - 2 хвилини / 30 секунд. Чим прохолодніше буде вода в ці 30 секунд, тим краще.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно організувати перекус протягом дня?

Вдень
3. Зменшуйте кількість споживаних токсинів
У кілька легких кроків ви можете істотно знизити невидиме споживання токсинів. Наприклад, в офісі і вдома відмовитися від води в пластикових пляшках, адже в них міститься BPA (бісфенол А), який змушує печінку дорослої людини працювати в три рази старанніше (а печінку дитини і зовсім на знос). Замість пластику можна використовувати фільтровану воду, а для зберігання - скляні графини.

4. Пітнійте
Ніщо не допомагає так швидко стимулювати виведення токсинів з організму, як потовиділення. Якщо у вас є можливість (адже багато компаній заохочують заняття спортом, часто в офісах є спортзали, роздягальні, душ), задайте перед обідом собі трохи навантаження - зробіть пробіжку, позаймайтеся в залі або поплавайте в басейні.

Увечері
5. Розслабляйтеся
Важливо виділити трохи часу на те, щоб залишитися наодинці з собою, зі своїми думками, переживаннями і мріями. Прогуляйтеся на свіжому повітрі і подумайте про те, що вас радує, чого б вам хотілося досягти і що потрібно для цього зробити. Привівши в порядок тіло, не забудьте про думки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

22:30, 14.03.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1856

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: