Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 5 причин неспокійного сну

5 причин неспокійного сну

Ви можете не звертати уваги на ці причини, проте саме вони заважають виспатись!

88uhyhg.jpg (195.56 Kb)
Чи знаєте ви, що відсипатися у вихідні - шкідливо?
Весь тиждень ми мріємо надолужити недосип в два вихідних і шкодимо собі цим. Недавнє дослідження показало, що занадто довгий сон у вихідні може призводити до депресії. Вихід? Спати трохи довше, але кожен день, а не два дні з семи.

Безлад в спальні
"Я подумаю про це завтра", - говорите ви собі і ворочаєтеся до самого завтра. О, вже ранок? Пора подумати "про це", а я так і не поспала толком. В чому причина? У розкиданих речах в безладді по спальні. Наш мозок відстежує цей незавершений процес всю ніч, замість того, щоб спокійно грати з фіолетовими дельфінами на пляжі в Малібу. Або що йому там ще має снитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вижити, якщо у вас мігрень?

Ваші місячні
Вони впливають на весь організм, і денне занепокоєння може переходити в нічне.

Гімнастика
Незважаючи на безліч порад займатися гімнастикою в будь-який зручний вам час, перед сном її робити не варто точно. Заряд бадьорості вам в ліжку абсолютно ні до чого. Втім, якщо ви не збиралися спати - чому б і ні?

Алкоголь
Всі поради по обстановці романтичного вечора рекомендують свічки і вино. Так, це налаштовує на романтику, але ваш сон після вживання алкоголю буде бідним і рваним. Навіть після гарного сексу. Або вам доведеться займатися сексом кілька разів поспіль, щоб окситоцин пересилив дію алкоголю.
Ми розуміємо, що це приємна перспектива, але не кожен чоловік її потягне. Вирішуйте самі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:30, 08.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1688

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: