Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 3 факти на користь сиру з пліснявою

3 факти на користь сиру з пліснявою

Кожен поціновувач цього унікального продукту розповість вам про його історії, смак, умов зберігання і т. Д. Але головне для нас - його користь для організму і здоров'я.

ghb5t4t6.jpg (307.09 Kb)
1. Благородна пліснява (Penicillium) знижує ризик інфаркту та вбиває мікроби
Існує кілька видів цвілі, наприклад, Penicillium roqueforti і Penicillium glaucum. Саме ці види додаються ін'єкційним шляхом в сир. Користь такої цвілі величезна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як лікувати герпес на обличчі?

2. Сир з пліснявою містить вітаміни А, В, D, калій і кальцій
Блакитні сири можуть похвалитися не тільки цілющими властивостями. Споживаючи в їжу сир з цвіллю, ви будете наповнювати свій організм вітаміном А (ретинолом), вітаміном D, вітамін В-12, цинком, магнієм, калієм, кальцієм.

3. До складу деяких сирів з цвіллю входить козяче і овече молоко
На щастя, деякі види сирів з цвіллю зроблені не з коров'ячого молока, а з овечого або козячого - наприклад, Рокфор та Тангі. Користь козячого молока для людського організму неоціненна. Згідно American Dairy Goat Association, в козячому молоці менше насичених жирів, холестерину, але більше вітаміну А, вітаміну D, кальцію, заліза.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:30, 10.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1799

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: