Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 7 низькокалорійних продуктів на кожен день

7 низькокалорійних продуктів на кожен день

Якщо ви вирішили терміново схуднути до літа, у нас для вас є особливий список. Список продуктів, які ви спокійно можете вживати без будь-якої шкоди для своєї фігури. Тому що у них вже дуже низька калорійність.

thinkstockphotos-479054183.jpg (.84 Kb)
Гриби
Містять не більше 30 калорій на 100 грам. Залежно від виду, калорійність змінюється, наприклад, в білих грибах 22 калорії на 100 грам, в печерицях - 27.
 
Цукіні
Овочі - це найоптимальніший вибір для тих, хто стежить за своєю фігурою. Тільки треба пам'ятати, що, сидячи на дієті, їх слід їсти без додавання вершкового масла, сметани або вершків. Самий низькокалорійний овоч - кабачок, він містить всього 17 калорій на 100 грам. Найкалорійніший - картопля (73 калорії).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому не варто переводити будильник "ще на 5 хвилин"?
 
Суп гаспачо
Цей суп - не що інше, як рідкий салатик з томатів і перцю. У гаспачо ви знайдете лише 30 калорій на 100 грам.

Фрукти
За винятком бананів, авокадо і винограду, які є більш калорійними, всі інші фрукти містять близько 50 калорій на 100 грам. Якщо ви любите фруктові салати, пам'ятайте, що приправляти їх краще не сиропом або цукром, а натуральним апельсиновим соком.

Листя салату
Чемпіон по низькокалорійності: листя салату містять всього 20 калорій на 100 грам. Включіть до свого меню салат - це корисно і для фігури, і для здоров'я!

Селера
Її можна жувати хоч цілий день: в селері рекордні 19 калорій на 100 грам. Додавайте її в супи, салати і їжте в сирому вигляді.
 
Креветки
Ці дари моря більш калорійні, ніж овочі, але теж досить низькокалорійні: 100 калорій на 100 грам. Вибирайте саме їх, якщо мрієте схуднути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 29.04.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1444

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: