Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 5 альтернатив ранішній каві

5 альтернатив ранішній каві

Що може бути прекрасніше ароматної чашечки кави з ранку? Однак навіть цей надихаючий напій може одного разу приїстися. Що ж тоді? В такому випадку пропонуємо вам п'ять смачних і здорових замінників кави!

gthygf.jpg (215.17 Kb)
Цикорій
Найпоширеніша альтернатива кави. У ньому немає кофеїну, хоча він і вважається кавовим напоєм. Цикорій відмінно підходить тим, кому кофеїн протипоказаний. Напій подарує спокій нервовій системі і підвищення імунітету.
 
Кавовий смузі
Щоб приготувати смузі на основі кави, вам треба змішати по 1 ст. л. какао, мигдального молока і вівсяних пластівців, додати морської солі, 2 ч. л. меду, чашку еспресо, півстручка ванілі, щепоточку кориці і банан. Виходить і смачний напій, і незвичайний сніданок!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 здорові поради для всієї родини
 
Какао
Воно не поступається смаком кави. До того ж, цей напій здатний подарувати гарний настрій. Додайте до нього цедру апельсина - і ви ще й нормалізуете баланс холестерину!
 
Лимонад з медом
Для заряду бадьорості з ранку можна приготувати домашній лимонад простим рецептом: додайте шматочки лимона і чайну ложечку меду в теплу воду і перемішайте. За смаком також можна додати цедру лимона і паличку кориці. Це відмінний енергетик, що прискорює метаболізм, очищає організм і заряджає бадьорістю на весь день.

Фреш
Напій з фруктів і овочів відмінно бадьорить зранку! Змішуйте будь-які інгредієнти, але не варто пробувати натщесерце цитрусові соки, так як вони дратують шлунок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 28.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1683

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: