Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Психологія / 3 дивних поради для врівноваженості та спокою

3 дивних поради для врівноваженості та спокою

Важко повірити, але вони справді працюють!

34567g8sz9shszg.jpg (951.99 Kb)
З'їжте йогурт
У йогурті знаходиться пробиотик, який, як кажуть дослідники, бере участь в складній хімічній реакції, подробиці якої нам, простим смертним, не зрозуміти. Але суть її в тому, що вона якимось чином впливає на мозок, роблячи нас спокійнішими. Споживання йогурту, як стверджують вчені, корисне навіть при лікуванні тривоги і депресії!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 цікаві факти про сновидіння

Дихайте глибше!
Ви важко зітхаєте? Це зітхання - не тільки показник розчарування, нудьги або туги. Як з'ясували дослідники з університету Левена, глибокий подих допомагає знайти рівновагу і зосередитися. А ще - скинути зайвий вантаж переживань. Так що вам порада від вчених: дихайте глибше!

Пам'ятайте про смерть!
Дивна порада, чи не так? Але в університеті Міссурі радять саме це. Як виявилося, люди, які постійно нагадують собі про те, що вони смертні, більш спокійні і врівноважені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 07.06.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1480

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: