Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Спорт і фітнес, Фітнес / 3 поради для тих, хто починає займатись спортом

3 поради для тих, хто починає займатись спортом

Ось що МіЛеді хоче вам порадити:

988ognrngshl.jpg (905.44 Kb)
Подбайте про взуття
Правильні кросівки повинні добре фіксувати ступню, вони повинні бути досить комфортними, щоб не натирати ноги. Крім того, важливо, щоб ваше спортивне взуття мало нековзаючу підошву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як врятуватись у спеку?

Увага на бюстгальтер
Звичайно, краса - це важливо, але під час тренування ви повинні бути впевненою, що ваші речі не доставляють вам ніяких незручностей. Тому краще вибрати для тренування спеціальний спортивний бюстгальтер, без кісточок, досить закритий, з еластичної тканини - і бажано, щоб довжина бретелей була добре зафіксована.

Подолайте сором'язливість
Де б ви не займалися - на вулиці в парку або в фітнес-залі, - вас напевно будуть оточувати люди, і деколи вам буде здаватися, що вони спостерігають за вами. Подолайте збентеження і перестаньте звертати увагу на погляди, які на вас кидають оточуючі! Робіть вправу правильно, а не "красиво".

Джерело: goodhouse.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 11.07.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2003

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: