Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Дієта, Фітнес / 5 способів прискорити обмін речовин вранці

5 способів прискорити обмін речовин вранці

Роби невелику зарядку Навіть найпримітивніші вправи або легка пробіжка в парку прискорює метаболізм в кілька разів ефективніше, ніж ті ж фізичні вправи в інший час дня. Крім того, свіже повітря допоможе тобі швидше прокинутися і наситить організм киснем.

6955_get_img.jpg (29.16 Kb)
Збільш інтенсивність навантаження Вранці ти можеш витратити 5-10 хвилин на кілька простих вправ, які моментально спалюють до 200 калорій. Можна робити присідання з випадом, стрибки з боку в бік, присідання в стрибку, наскоки або бігати вгору-вниз по сходах протягом 3-5 хвилин. Такі кардіовправи "запускають" серце і розігрівають організм.

Роби кілька силових вправ Як не дивно, силові вправи відмінно допомагають спалити непотрібні калорії. Вправи з гантелями можна робити з самого ранку після пробіжки. Не бери занадто велику вагу, досить декількох вправ для рук і ніг з гантелями. Під час таких занять м'язи розігріваються, а ти втрачаєш зайві кілограми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що відбувається з жінкою під час овуляції: 13 дивних речей

Обов'язково снідай Ні в якому разі не пропускай сніданок. Снідати потрібно обов'язково, навіть якщо ти запізнюєшся або не хочеш! До речі, кава - це не сніданок. Прийом їжі вранці найкраще прискорює метаболізм і допомагає тобі худнути. Сніданок по можливості повинен бути щільним: якась каша, омлет, сир або, на худий кінець, пластівці з молоком. Прийом їжі рано вранці допомагає твоєму організму прокинутися, а тобі - отримати заряд необхідної енергії на весь день.

Влаштовуй перекус після сніданку Перекушувати і худнути при цьому цілком реально! Просто потрібно замінити шоколадку, печиво або солодку випічку, яку ти так любиш, на більш корисні продукти. Для перекусу відмінно підійдуть будь-які фрукти в невеликих кількостях, горіхи і сухофрукти. Чай або каву можна замінити звичайною водою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:30, 15.07.2016
Автор: maryna2
Переглядів: 2416

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: