Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Спорт і фітнес, Похудання / 4 секрети стрункості від Блейк Лайвлі

4 секрети стрункості від Блейк Лайвлі

"Цю систему харчування для мене розробив мій особистий дієтолог Стіві Макарі, і я була вражена її ефективністю. Я не можу сказати, що було просто, але результат того, безумовно, коштував", - розповідає Блейк.

tger45gt54t.jpg (285.39 Kb)


Правило № 1: багато білка на сніданок
"Мій ідеальний сніданок - 2 яйця, зварених круто, або яєчня з 2-х яєць, посмажені на кокосовій олії, салат зі свіжих овочів з оливковою олією і трав'яний чай. За бажанням можна з'їсти який-небудь фрукт або трохи ягід".

Правило № 2: тільки свіже
"Я розумію, що для багатьох цей пункт важко виконати, але він важливий: їсти можна тільки свіжі продукти, ні в якому разі не напівфабрикати, які не розморожене і не консервоване. Риба і м'ясо - охолоджені, молоко - парне, йогурт - з натуральною закваскою і власноруч приготований, як і сир. Я навіть яйця замовляла у фермера".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 порад, щоб позбутись страху перед невдачами

Правило № 3: строгий раціон на 5 днів
"Мені дозволялися натуральний йогурт, чорниця, капуста, чіа, вівсяні пластівці, зелений чай, журавлина, буряк, фісташки, брокколі і кокосове масло. З цього я складала обіди і вечері протягом 5 днів".

Правило № 4: 2 дня у відриві
"2 дні на тиждень - свято непослуху, сніданок - як зазвичай, а ось обідати і вечеряти можна чим завгодно! Я чесно зізнаюся: я об'їдалися піцою і макаронами. Я не можу без них жити".

"Дотримуватися цієї системи харчування потрібно місяць як мінімум, а далі - в залежності від поставленої мети і бажання ".

Джерело: cosmo.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 06.08.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1771

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: