Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я, Дієта / 6 порад, щоб уникнути переїдання

6 порад, щоб уникнути переїдання

Існують кілька перевірених і ефективних кроків, які допомагають не переїдати - особливо коли немає настрою і нудно.

cdfew4rwr45t.jpg (220.58 Kb)
Перший крок: усвідом, що тобі потрібно заспокоїться будь-яким способом, а не поїсти. Тобі потрібно навчитися розслаблятися і заспокоюватися в будь-якому місці, в будь-який момент часу.

Другий крок: помедитуй, займись йогою, зроби пару дзвінків подружками, вийди на прогулянку.

Третій крок: відчувши голод, подумай, він фізичний або емоційний? Якщо ти їла недавно, то швидше за все ти не голодна. А значить повертайся до першого кроку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які продукти варто вживати щодня?

Четвертий крок: зверни увагу, що викликає у тебе бажання поїсти і почни вести щоденник харчування. У ньому тобі потрібно записувати що, скільки, коли і в якому емоційному стані ти їси. Таким способом ти помітиш причини переїдання.

П'ятий крок: тримай вдома тільки здорову їжу. Якщо тобі сумно і з'явилося бажання сходити в магазин і купити шкідливої їжі, швидше за все через 20 хвилин ти передумаєш.

Шостий крок: пострибай, зроби десяток присідань, покачай прес. Підвищуй рівень гормону задоволення в крові дозволеними способами.

Сьомий крок: скажи тверде "ні" закидам якщо ти знову зірвалася і переїла. Витягни урок і склади план того, як уникнути повторення в подальшому.

Джерело: cosmo.com.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 03.09.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 1720

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: