Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / 5 речей, які не потрібно приховувати від свого лікаря

5 речей, які не потрібно приховувати від свого лікаря

Часто буває так, що на прийомі лікаря ми не завжди хочемо розповідати всю правду. І це, до речі, одна з найбільших наших помилок, адже деякі з них можуть вказати на істинну причину захворювання.
ba2243e872621a960434a6a70f5fc1ab.jpg (29.3 Kb)

Харчування

Не слід приховувати від лікаря захоплення тою чи іншою їжею. Знання вашого раціону допоможе йому визначити причину проблеми. До прикладу, люди з підвищеним рівнем холестерину, діабетом або ожирінням можуть приховувати від лікаря те, що вони зловживають жирною їжею та солодощами.

Алкогольні напої

Деякі препарати категорично заборонено вживати зі спиртним. Для цього лікар повинен знати, скільки та як часто ви вживаєте алкоголь. Адже є ліки, які можуть ускладнити стан здоров'я через змішування з міцними напоями.

Побічна дія ліків

Буває так, що засоби, які виписав лікар не підходять вам і можуть викликати якісь подразнення, алергію та інші симптоми. Про такі речі краще повідомляти лікаря одразу, щоби він зміг вчасно змінити курс терапії та не ускладнювати процес лікування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Як продовжити життя на 10 років: простий спосіб

Незахищений секс

Дуже часто розмови про секс змушують пацієнтів червоніти. Часто вони брешуть про те, що завжди користуються презервативами під час сексу або мають одного, перевіреного партнера, якому довіряють тощо. Про такі речі краще розповідати, щоби можна було виявити причину тієї чи іншої хвороби, яка переноситься статевим шляхом.

Ліки, які ви вживаєте на свій розсуд

Фахівці не дарма запитують, які препарати ви вживаєте за останній час. Це потрібно не для того, щоб виписати ще більший рецепт, а задля вашої ж безпеки. Є дуже багато медикаментів, які категорично заборонено вживати одночасно, або ж таких, які можуть нашкодити організму при тривалому лікуванні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:45, 10.11.2016
Автор: Олена
Переглядів: 1881

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: