Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Хобі, Відпочинок і подорожі / 3 незвичні ідеї для новорічної вечірки

3 незвичні ідеї для новорічної вечірки

Ми зібрали лише найкращі способи відсвяткувати Новий 2016 рік!

depositphotos_72229223_m-2015.jpg (23.86 Kb)
Вечірка в стилі 80-х
Всі ще любиш танцювати під хіти юності своїх батьків? Так чому б не поєднати приємне з корисним? Зроби начісування, знайди яскраві великі сережки, одягни кольорові лосини з високою талією - і ти яскрава гостя з минулого. Повернутися на пару десятків років тому вам з друзями допоможуть хіти Мадонни та Майкла Джексона. Ну а в якості декорацій можна використовувати диско-кулі і різні постери.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 порад, як прикрасити новорічне дерево

thinkstockphotos-6044175.jpg (19.13 Kb)

Коктейльна вечірка
Готова посперечатися, що у кожного є свій улюблений коктейль. Так чому б не розповісти про нього друзям? Влаштуйте в новорічну ніч дегустаційний вечір. В кінці, тому, хто приготує найсмачніший коктейль, вручи приз. Ідею можна адаптувати до будь-якого іншого напою. Наприклад: вино, шампанське, або віскі. Перепусткою на вечірку вказати пляшечку обраного алкоголю.

thinkstockphotos-69800.jpg (24.15 Kb)

Агент 007
Після успішної презентації нового фільму про Джеймса Бонда, чому б тобі на одну ніч не перевтілитися в дівчину Бонда. Хто тобі більше подобається: Моніка Беллучи, Холлі Беррі, Ольга Куриленко, Єва Грін, а, може бути, Софі Марсо? Вибирай улюблений образ або створи свій власний і вперед в атмосферу загадковості і ризику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 22.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1824

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: