Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Хобі, Відпочинок і подорожі / 4 смішні фільми про кохання, які прикрасять твій вечір

4 смішні фільми про кохання, які прикрасять твій вечір

Любов - це не тільки пристрасть і романтика, але ще і веселощі, і сміх!

poiuytdfghj.jpg (2.09 Kb)
Неочікуваний принц
Розведений кар'єрист і закінчений егоїст Жан-Марк відправляється на весілля своєї дочки, про яку він мало не забув. Однак вся Франція охоплена страйком, і герою належить подолати безліч проблем, щоб дістатися до торжества вчасно. По дорозі Жан-Марк зустрічає дуже незвичайну романтичну дівчину Марі, яка в настільки сучасному світі все ж чекає принца на білому коні. Хто б міг подумати, що настільки цинічна людина, як Жан-Марк, всередині може виявитися настільки романтичною натурою ...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-5 кінопрем'єр цього тижня [ВІДЕО]

scrn_970_3_big.jpg (58.05 Kb)

Хочу як Бріджет
Велика попа Кім Кардашян стала головною причиною її популярності. Однак героїня цього фільму Жозефіна вважає, що величезні розміри її п'ятої точки заважають побудувати особисте життя. Бажаючи видалити цей "недолік", дівчина вдається до багатьох процедур: тре попу антицеллюлитною мочалкою, ходить на ліпосакцію ... Але розміри героїні залишаються колишніми. Всі подруги вже давно вийшли заміж, а у Жозефіни немає навіть постійного хлопця. Щоб не виглядати на тлі подруг старою дівою, Жозефіна заводить роман з бразильським хірургом, до якого нібито відлітає жити. Однак вся справа в тому, що цей пристрасний роман - її вигадка. Як і сам бразильський хірург.

une-rencontre-02.jpg (27.65 Kb)

Одна зустріч
Вона - популярна письменниця і мати трьох дітей, він - адвокат у кримінальних справах і батько двох дітей. Познайомившись на вечірці, вони, незважаючи на свій життєвий досвід, закохуються з першого погляду. Їх тягне один до одного, як магнітом, вони занурюються в свою романтичну пристрасть з головою. Аби не допустити руйнування своїх сімей, герої віддаляються один від одного. Однак що б могло статися, якби вони вважали за краще залишитися разом?

what-if-kadr-1.jpg (37.29 Kb)

Дружба і ніякого сексу?
Уоллес і Шантрьє познайомилися на вечірці і відразу один одному сподобалися. Герої починають спілкуватися, періодично навіть зустрічаються і в кінці кінців розуміють, що вони - споріднені душі і створені одне для одного. Однак проблема в тому, що у Шантрьє вже є хлопець, і, здається, вона зовсім не збирається від нього йти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

15:00, 24.05.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 3104

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: