Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Хобі / Гороскопи / Гороскоп на 28. 07. 2017

Гороскоп на 28. 07. 2017

75_1440679111_47366.jpg (306.62 Kb)

Овен

Вас чекає дуже насичений день, що відкриває перед вами дивовижні кар'єрні перспективи. Завдяки Сонцю, яке зараз до вас схильне, будь-яке ваше починання буде приносити вам успіх. Сьогодні дуже загостриться ваша інтуїція. Прислухайтеся до свого внутрішнього голосу - і ви не упустите навколишні можливості. Ваш колір сили в цей день - темно-синій.

Телець

Сьогодні ви будете всюди відчувати себе в своїй тарілці. При будь-яких обставинах ви зможете відмінно провести час. До вашого щастя, всі ваші бажання будуть повністю збігатися з вашими фінансовими можливостями, тому вам не загрожують ніякі розчарування.

Близнюки

Схоже, у вашому житті почався період стабільного зростання, і це прекрасно. Проекти, над якими ви зараз працюєте, закладуть міцний фундамент для вашого майбутнього. Напевно у вас є зв'язки, які можуть допомогти вам прискорити процес - не соромтеся ними користуватися.

Рак

Сьогодні вам доведеться багато працювати. На вас розраховує безліч людей - і ви не можете їх підвести. Є і хороша новина: плоди ваших зусиль неодмінно вас порадують і точно не залишаться непоміченими.

Лев

Найголовніше правило сьогоднішнього дня - за будь-яких обставин говорити правду. І в першу чергу будьте чесні перед самим собою. Якщо ви відчуваєте, що ваші проекти розвиваються не зовсім так, як хотілося б, не бійтеся поставити крапку і спробувати щось інше.

Діва

Цей день відмінно підходить для навчання. Крім того, непогано було б спробувати написати якийсь роман чи хоча б розповідь. Якщо ж ви зовсім не виявляєте в собі літературних талантів, просто проведіть час з кращим другом або коханою людиною. Займайтеся чим завгодно, що приносить вам задоволення.

Терези

Цей день відмінно підходить для планування поїздки або подорожі. І не забудьте подумати про те, хто зможе скласти вам компанію. Беріть з собою тільки того, хто вміє при будь-яких обставинах викликати посмішку на вашому обличчі.

Скорпіон

Постарайтеся сьогодні максимально розслабитися. У вас зараз недостатньо енергії для того, щоб переконати оточуючих у своїй точці зору. Однак, принаймні, у вас є можливість відпочити, набратися сил і підготуватися до майбутніх пригод.

Стрілець

Намагайтеся сьогодні не надто розкидатися грошима. У якийсь момент у вас прокинеться нестримна щедрість, і ви будете готові влаштувати бенкет на весь світ і запросити на нього всіх, з ким вас хоч раз зіштовхувала життя. Притримайте коней! Звичайно, ви можете зустрітися з друзями і приємно провести з ними час, проте все має бути в міру.

Козеріг

Не варто сьогодні діяти самостійно. Ситуація досить складна, і вам знадобиться підтримка. Ваше прохання може стосуватися чого завгодно - від допомоги влаштувати побачення з кимось, до організації карколомної вечірки.

Водолій

Гроші і успіх - ось основні складові сьогоднішнього дня. Якщо вам випаде якась подорож, майте на увазі, що воно може круто змінити ваше життя. Проведіть вечір в товаристві своєї другої половинки, адже це час створено для романтики.

Риби

Зараз у вашому житті відбувається занадто багато всього, тому постарайтеся відкласти деякі справи на інший день. Вам буде неважко домовитися про це з потрібними людьми.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

17:28, 27.07.2017
Автор: Liya
Переглядів: 2262

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: