Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Хобі / Гороскопи / Гороскоп на 01. 08. 2017

Гороскоп на 01. 08. 2017

8438_1440679111_47366.jpg (306.62 Kb)

Овен

Ваш абонемент в спортзал закінчився? Тоді знайдіть інші способи тримати себе у формі. Паркуйте машину подалі від офісу, щоб більше ходити пішки, або почніть ходити в басейн кілька разів на тиждень.

Телець

Енергійність властива вам за природою, а сьогодні ніщо не зможе вас зупинити! Зараз саме час активно втілювати в життя свої плани, не звертаючи уваги на противників. Вони все одно нічим не можуть вам перешкодити.

Близнюки

Сьогодні всі ваші думки будуть присвячені фізичній і фінансовій безпеці. Постарайтеся знайти найкращий напрямок. Сьогодні все буде виходити легше, ніж зазвичай, і ви зможете закласти відмінний фундамент на майбутнє.

Рак

Сьогодні весь день вас буде переповнювати енергія - таке враження, ніби ви підключилися до невичерпного джерела харчування! Все складається відмінно, а далі буде тільки краще.

Лев

Вам необхідно збадьоритися і позбутися від помилкових ідей. Однак це неможливо зробити, поки ви повністю не очистите свій розум. Це може зайняти кілька днів, тому починайте швидше, поки у вас є для цього сили.

Діва

Сьогодні ви будете дуже емоційні. Продемонструйте близьким людям всю свою любов! В особистому житті все може перевернутися з ніг на голову. А може бути, вас чекає щось абсолютно нове.

Терези

Хтось із близьких людей сьогодні дуже кудись поспішає, і ви можете або приєднатися, або піти з їх шляху і не заважати. Дозвольте оточуючим займатися, чим їм заманеться, поки ви подбаєте про дійсно важливі речі.

Скорпіон

Сьогодні всі ваші потаємні бажання спливуть на поверхню. Будьте дуже уважні до того, що говорите. Можливо, прийшов час великих змін, в результаті яких ваше життя істотно покращиться.

Стрілець

Сьогодні може виникнути проблема з начальником або іншою людиною, що має вплив на ваше життя. Вам зараз краще затаїтися, хоча, може бути, ви зумієте знайти спосіб досягти компромісу.

Козеріг

Сьогодні ви зможете отримати задоволення від будь-якого заняття, тому згадайте про справи, які дуже давно відкладали на потім. Як тільки ви з ними покінчите, у вас з'явиться маса вільного часу.

Водолій

Сьогодні вас буде переповнювати ентузіазм, і навколишні люди з радістю нададуть вам достатньо простору для роботи та розваг. Діліться енергією з іншими людьми!

Риби

Сьогодні як ніколи важливі компроміси. Почніть з прохання про те, чого ви хочете, а потім починайте відступати крок за кроком, поки не зійдетесь зі співрозмовником десь на середині. Ви будете здивовані тим, що отримаєте задоволення від процесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

17:30, 31.07.2017
Автор: Liya
Переглядів: 2178

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: