Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Хобі / Гороскопи / Гороскоп на 04. 08. 2017

Гороскоп на 04. 08. 2017

4266_1440679111_47366.jpg (306.62 Kb)

Овен

Можливо, Ви не знаєте відповідей на всі питання. Не зациклюйтеся на цьому! Ви краще за всіх вирішуєте проблеми в міру їх надходження. Вам під силу пройти і вогонь, і мідні труби. Відмінний час для планування подорожі. Це розбудить ваш творчий потенціал.

Телець

Сьогодні Місяць в повній гармонії з вашим знаком. Можливо, прийшов час подумати про роботу на себе. Відмінний час для кар'єри і самопросування. У романтичних стосунках може відчуватися напруга. Тепло, любов, свічки, квіти і вино - те, що потрібно!

Близнюки

Сьогодні справді відмінний день! Вам не потрібно брати на себе ініціативу! Може здатися, що ви випали з системи. Зверніться до близьких за порадою. Вони допоможуть намацати твердий ґрунт під ногами. І продовжуйте займатися улюбленою справою! Слушна нагода зайнятися своїм здоров'ям.

Рак

Сьогодні ви будете відчувати надзвичайний зв'язок зі світом. Більше довіряйте своїй інтуїції. Цінуйте свій дар і підтримуйте за допомогою йоги і медитації. Нехай ваша любляча душа відкриється світу, новим ідеям і можливостям.

Лев

Сьогодні ви можете сміливо радіти. Вас переповнює сила і впевненість. Ви заходите на новий старт життя. Позбавтеся від мотлоху в вашій голові. Ваш знак проходить духовне очищення. Не гальмуйте себе і ваш внутрішній світ покаже правильний напрямок.

Діва

Зв'язок з розумом, тілом і душею - все це важливі аспекти для сьогоднішнього руху вперед. Ваші слова сьогодні мають дивовижну владою. Пишіть вірші, виступайте на публіці або просто організуйте щось особисто для себе. Ви керуєте парадом! Не хвилюйтеся, ви нічого не втратите.

Терези

Сьогодні відмінний день для маленьких радостей. Приділіть увагу своєму здоров'ю і фізичних навантажень. Ви в прекрасній формі - бережіть це. Проведіть час з друзями і сміливо заводите нові знайомства.

Скорпіон

Сьогодні може здатися, що вас чекає спокійний день. Але не будьте так впевнені в цьому. Якщо ви вступаєте в боротьбу за владу, це може бути ключовим моментом для вас. Прислухайтеся до себе. Ви можете відчувати себе замкненим у скафандрі без можливості рухатися. Або ж у вас величезна кількість ідей, які ви не можете втілити. Всі відповіді можна знайти в собі. Спробуйте!

Стрілець

Прекрасний час для нових починань. Вчорашні складності залишилися позаду. І навіть якщо крапки над "і" ще не розставлені, просто рухайтеся вперед. Сприятливий день для вирішення фінансових питань. У вас досить сил для того, щоб змінити своє життя. Використовуйте цей день для розвитку романтичних відносин. Сьогодні ви чарівні!

Козеріг

Місяць несе вашому знаку гармонійну енергію споглядання і спокою. Сьогодні прислухайтеся до себе. Можливо, те, що ви робили раніше, ще не принесло очікуваних результатів. Впадати у відчай рано! Без суєти і поспіху ви зможете визначити правильний напрямок ваших подальших зусиль.

Водолій

Сьогодні погляньте на світ інакше. Ви, напевно, відкриєте для себе багато нового. Хороший день для самоосвіти, накопичення ресурсів, оцінки навколишнього світу. Натхнення вам принесуть музика і мистецтво.

Риби

Всесвіт посилає вам вибух творчої енергії. Вам під силу реалізувати те, що раніше здавалося вам нездійсненною мрією. Використовуйте цю можливість!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

17:32, 03.08.2017
Автор: Liya
Переглядів: 3240

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: