Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Манікюр і педикюр, Здоров’я, Народна медицина / 10 способів зміцнити нігті в домашніх умовах

10 способів зміцнити нігті в домашніх умовах

Якщо ти помітила, що твої нігті втомилися від нескінченного покриття лаком і Shellac, саме час "відправити" їх на СПА-курорт! Далеко їхати не доведеться - всі необхідні процедури ти можеш зробити, не виходячи з дому. Приділи їм хоча б півгодини на день, чергуючи наші рецепти, і дуже скоро зможеш похвалитися ідеальним манікюром без розшарування і ламкості.

334fe07876caedffdcadad4fdd32c1ac_cropped_630x350.jpg (22.31 Kb)


Молочна ванночка
Молоко - це джерело кальцію, і саме його найчастіше не вистачає нашим нігтям. Якщо у тебе ламкі і сухі нігті, то купи незбиране молоко (тільки не знежирене), нагрій до комфортної теплої температури і опусти в нього пальці на 20-30 хвилин. Процедури проводять щодня протягом тижня.

Парафінова маска
Парафін або віск - відмінні стимулятори росту нігтів, крім того, вони роблять нігтьову пластину гладкою і зволожують. Купи косметичний парафін, розтопити на водяній бані, додай кілька крапель оливкової олії і щедро нанеси цю суміш на пальці. В ідеалі - поверх маски потрібно надіти рукавички і провести в такому стані хоча б 2-3 години.

Маска з масла жожоба
Ми вже розповідали про цілющі властивості косметичних олій, але саме маска з олії жожоба творить чудеса в тому, що стосується нігтів. Пошкоджені після гель-лаку та миття посуду нігті можна привести "у почуття", втираючи трохи підігріту олію жожоба безпосередньо в пластину і область кутикули. Найкраще нанести засіб на ніч і після цього не мити руки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити так, щоб ніколи не обрізати кутикулу: 5 простих кроків

Вітамінний коктейль
Нігтям, як і всьому організму, необхідні вітаміни, тому влаштуй для них "вітамінну бомбу" - купи в аптеці вітамін, А і вітамін Е в капсулах, змішай їх вміст і покривай нігті. Цей засіб підходить на кожен день - відмовся від покриття лаком на 1-2 тижні на час лікування, а потім повторюй курс один раз на 1-2 місяці.

Желатинова ванночка
Желатин надає блиск і живить. Відповідний для процедури желатин можна купити в продуктовому магазині, проте прослідкуй, щоб він був безбарвним, без барвників. У склянці з гарячою (але не окріп!) водою розчини одну столову ложку желатину, коли вода трохи охолоне опусти в неї пальці на 12-20 хвилин.

Йодове покриття
Щоб не лякати оточуючих своїми жовтими нігтями, проводь лікувальний сеанс перед сном - ватною паличкою покрій нігті шаром йоду і дай висохнути. Не намагайся змити - так і вирушай спати. За ніч розчин вбереться в залежності від того, наскільки нігтьова пластина пошкоджена - зазвичай самі сухі нігті до ранку вже вбирають весь йод. Рекомендуємо проводити такий сеанс терапії хоча б один раз на тиждень.

Ванночка з оливкової і касторової олій
Повернути нігтям блиск, а так само зміцнити їх, допоможе екстрений засіб - налий в глибоку миску оливкової і рицинової олії в рівних пропорціях, змішай і опусти кінчики пальців. Масло оливи наситить нігтьові пластини вітамінами і зволожить, а касторове - поверне пружність і прискорить зростання.

Маска з ромашки і вівсяних пластівців
Лікувальний склад для нігтів можна також приготувати із засушених квіток ромашки і вівсяних пластівців. Змішай їх в рівній пропорції, завари окропом і дай охолонути. Потім подрібни в блендері і зроби своїм нігтям подарунок - ця маска обов'язково поверне їх до життя навіть після зняття гель - лаку.

Маска з сиру і рослинної олії
Ця маска ідеально підходить нігтям, яким не вистачає кальцію. Будь - який натуральний жирний сир перемішати в блендері разом з оливковою або будь-якою іншою рослинною олією - консистенція повинна нагадувати сметану. Нанеси маску на нігті на півгодини і повторюй процедуру 2-3 рази на тиждень.

Зміцнюючі лаки
І наостанок - після будь-якої з процедур, описаних вище, краще не робити традиційний манікюр, а обмежитися тільки зміцнюючим покриттям. Воно захистить нігтьову пластину від негативних впливів навколишнього середовища, а також зробить її більш щільною - зламати такий ніготь набагато важче!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

23:00, 24.07.2015
Автор: maruna
Переглядів: 2427

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: