Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Краса / Манікюр і педикюр / 6 речей, які можуть зіпсувати твій манікюр

6 речей, які можуть зіпсувати твій манікюр

1. Мити руки гарячою водою
Запам'ятай: гаряча вода і лак для нігтів - речі несумісні. Якщо хочеш, щоб манікюр залишався в первозданному вигляді якомога довше, відмовся і від прийняття ванни на користь душа. Гаряча вода розм'якшує нігтьові пластини, і покриття починає відлущуватись.

8689_get_img_2.jpg (28.62 Kb)

2. Використовувати миючі засоби без рукавичок
Більшість мийних засобів для побутових потреб містять ацетон, який входить до складу рідини для зняття лаку. Тому візьми за правило кожен раз при митті посуду або під час прибирання надягати спеціальні гумові рукавички, які захистять нігті від пошкоджень.

3. "Розчісувати" волосся пальцями
У багатьох з нас є шкідлива звичка приводити волосся в порядок пальцями замість гребінця. Ні в якому разі не "розчісуй" таким чином вологе волосся після ванни або душу: волосся чіпляється за мікротріщини в розм'якшеному гарячою водою покритті, і воно починає відшаровуватися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити нігті ідеальними вдома?

4. Друкувати кінчиками нігтів
Якщо ти працюєш в офісі і більшу частину часу проводиш за комп'ютером, друкуючи на клавіатурі, довгі нігті не для тебе. Б'ючи кінчиками нігтів по клавішах, ти пошкоджує покриття, в результаті чого лак починає відлущуватись і тріскатися. Роби манікюр, коротко підпилюючи нігті, і проблема зникне сама собою.

5. Допускати попадання лаку для волосся на нігті
Косметичні засоби, такі як всілякі спреї та лаки для волосся з вмістом спирту, можуть пошкодити покриття. Щоб не зіпсувати манікюр, вибирай безспиртову косметику або перейди на використання спеціальних фіксуючих пінок. Таку ж дію на лак для нігтів надає і антисептичний гель для рук, замість якого можна застосовувати звичайні вологі серветки.

6. Застосовувати сонцезахисні засоби
Речовини, які входять до складу сонцезахисної косметики, можуть призвести до вицвітання покриття. Наносячи засіб на шкіру, старайся уникати потрапляння крему або масла на нігті. По завершенні процедури витри руки вологою серветкою. Щоб манікюр був в порядку, можна використовувати спеціальні мінеральні засоби, які є абсолютно безпечними для нафарбованих нігтів.

Джерело: pixy.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:30, 13.07.2016
Автор: maryna2
Переглядів: 2031

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: