Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Вагітність і пологи, Сім’я і відносини, Діти / 5 порад для молодої мами як не збожеволіти

5 порад для молодої мами як не збожеволіти

Прийміть наші вітання, ви - мама! Тепер ви знаєте, як виспатися за 15 хвилин, приготувати обід однією рукою і потім його з'їсти все тією ж однією рукою в найвитонченішій позі. Ви не втомлюєтеся дякувати долі за щастя бути мамою, але часом мрієте втекти туди, де вас ніхто не знайде. Поради, які полегшать ваше материнство.

690x460_1_7264f9a6f9f0bde4197ab533ccaff91000x667_0xd42ee42d_2628741851438616523.jpeg (12.87 Kb)


1.Вистачить намагатися бути супермамою, супердружиною і супержінкою в загальному. У гонитві за примарним ідеалом, ви ризикуєте пропустити найважливіше. Недопрасована білизна, невеликий бардак в спальні, пара нескинутих після пологів кілограмів - це все не смертельно. Вашому прагненню до досконалості можна позаздрити, але не перестарайтеся. Видихніть і розслабтеся. І замість того щоб картати себе, проведіть безцінні хвилини з родиною.

2. Красива мама - щаслива мама. Не варто недооцінювати вплив красивого туалету на ваш настрій. Забудьте про спортивний костюм. Це, звичайно, швидкий і зручний варіант, але не варто перетворювати його в свою уніформу. Витягуйте з довгої шухляди улюблені сукні і сміливо їх вигулюйте, перетворюючи звичайні прогулянки з коляскою в приємний променад. Походи в салон краси тепер представляються розкішшю, але не нехтуйте цими радощами життя, посилаючись на брак часу. Беріть дитину в зуби і вирушайте на манікюр.

3. Численна армія з мам, бабусь, більш досвідчених подруг і сусідок напевно вже забезпечила вас стосом нав'язливих порад. Це здорово, що у вас з малюком така група підтримки, але це зовсім не означає, що ви повинні сліпо слідувати кожній вказівці. Ви нікому нічого не повинні доводити і пояснювати. Прислухайтеся до себе і своєї дитини: знати, що вам дійсно потрібно, краще вас двох ніхто не може.

4. Своє амплуа сильної і незалежної жінки будете відточувати як-небудь іншим разом. Черпайте допомогу з будь-яких доступних ресурсів. Домашні обов'язки можуть лягти і на інші плечі. Продукти, медикаменти і памперси можна замовити онлайн. Не відмовляйтеся, коли вам пропонують допомогу, і не соромтеся самі попросити про послугу.

5. Робочий графік мами триває 24 години на добу, 7 днів на тиждень, без відпусток, вихідних та обідніх перерв. Не дивно, що ваш мозок відчайдушно потребує перепочинку. Не здумайте звинувачувати себе за бажанні на годинку розлучитися зі своїм скарбом. І дітям, і батькам іноді треба один від одного відпочивати. Сходіть на побачення з чоловіком, вирвіться на чашечку кави з подружкою або просто проведіть час наодинці з собою. Таке перезавантаження піде вам на користь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:20, 05.08.2015
Автор: maryna2
Переглядів: 1867

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: