Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Психологія, Кар'єра / 7 речей, які зрозуміє тільки сильна жінка

7 речей, які зрозуміє тільки сильна жінка

Найдурніша у світі думка - це думка про те, що жінки слабкі. Дійсно слабких жінок настільки мало, що цей відсоток можна навіть не вважати статистично значущим. З іншого боку, по-справжньому сильних жінок теж не дуже багато. І якщо ти одна з них - це точно про тебе.

cmxzptyw4cm.jpg (17.51 Kb)
Ти все знаєш наперед
Розумні вчаться на чужих помилках, дурні - на своїх, а сильні жінки не вчаться взагалі. Вони і так все знають. Тому що сильній жінці не доводиться збирати життєвий досвід по краплях, він на неї відразу обрушується водоспадом. Проблема в тому, що цей самий досвід і захочеш - так не забудеш. Ти не можеш придумати ситуацію, розвиток і фінал якої були б для тебе непередбачуваними.

Тому знання краще не видавати
А то все навколо почнуть намалювати мотузки і шукати підходящий стовп, на якому можна повіситися. Не те щоб ти песимістка, але ти абсолютно точно знаєш, що мантра "все буде добре!" Не працює. Тому що ніколи не буває так, щоб все було добре.

З більшістю чоловіків доводиться включати дурненьку
Зображати з себе принадність дурненької ти вмієш, звичайно, - ти взагалі вмієш все. Інша справа, що це не приносить тобі ніякого задоволення: це не весела гра, це не кокетство і не підступність, це необхідність. До того ж чоловіки стереотипно мислять, тому багато з них заздалегідь вважають сильну жінку таким собі чудовиськом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:3 поради, як побороти невпевненість у собі

А інакше доведеться тягнути весь віз проблем самій
Проблема в тому, що люди - надзвичайно ліниві істоти: якщо можна чогось не робити, ми не будемо цього робити, перевірено. Нехай хто-небудь інший цим займеться. І чомусь так виходить, що цей "інший" - завжди ти. І якщо вчасно не включити цю саму дуру, виявиться, що ти одна тягнеш на собі все.

Ти схильна до зневіри і самокопання
Розколупати власну душеньку, знайти там якусь капость і з захватом обсмоктувати - найулюбленіше твоє зайняття. Тобі завжди здається, що можна було зробити краще, швидше, цікавіше.

Від тебе завжди і всі чекають подвигу
Втім, довго вдаватися до смутку ти не можеш, бо навколо стоять твої близькі в костюмах сиріток і віддано дивляться тобі в рот. У них знову щось сталося: котик при смерті, дідусь збожеволів, проект вийшов за рамки бюджету. Зроби що небудь! Якщо не ти - то хто ?!

Ти перфекціоністка
Але просто подвигу тобі мало, зрозуміло. Подвиг повинен бути ідеальним, а інакше це не подвиг, а якась профанація. Тому ти все робиш на відмінно. Проблема в тому, що через деякий час ти помічаєш, що нічого не можеш зробити не те щоб абияк навіть, а просто нормально.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

11:00, 16.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 3105

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: