Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Психологія, Школа кохання / 8 крайнощів, в які обов'язково впаде твій чоловік

8 крайнощів, в які обов'язково впаде твій чоловік

Рано чи пізно, так чи інакше, але це неодмінно станеться з кожним представником роду чоловічого. Він впаде в крайність - в будь-яку з цих восьми або в усі по черзі. Ми просто попереджаємо тебе, щоб тобі було легше його не вбити.

2-revnost-muzchinu.jpg (20.22 Kb)
Він займеться своїм здоров'ям
І ось тут ти здригнешся, жінка. Тому що лікарям чоловіки не довіряють, зате довіряють порадам з Інтернету. Твій холодильник буде забитий сиром, курячою грудкою і огірками, і ти не зможеш покласти туди тістечка - це нечесно! А ще ти будеш спотикатися об степпер, гантелі і гірський велосипед...

Він вирішить, що він при смерті
У нормального чоловіка буває два стани: або він здоровий як бик - або він при смерті. При цьому смертельна агонія абсолютно необов'язково починається після вогнепального поранення в життєво важливі органи. Важке похмілля, пульпіт або температура 37,9 - теж привід лягти і негайно почати вмирати.

Він нап'ється і по б'ється в барі
І не важливо, що людство давно придумало комп'ютерні ігри про кров і кишки. Справжній самець хоч раз повинен зламати пару стільців об голову іншого такого ж самця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:На що чоловіки звертають увагу при знайомстві?

Він вирішить відкрити свій бізнес
Взагалі це справа хороша - якщо у нього є бізнес-план і початковий капітал. Але, на жаль, швидше за все, він просто в якийсь момент вирішить, що занадто хороший, щоб працювати "на дядю".

Він почне шалено ревнувати
На рівному місці, буквально до кожного стовпа. Чому ти затрималася в магазині на 15 хвилин, а? З ким ти провела цей час? Відповідай, жінка! Якщо раніше ти не помічала за ним схильності до патологічних ревнощів - розслабся, це пройде.

Він запропонує тобі секс утрьох
Він, ти і ще одна панночка, зрозуміло. Ми не знаємо, навіщо вони це роблять. Можливо, це якийсь жарт еволюції: інстинкт самозбереження вимикається, і твій милий самостійно наривається на повільну і болісну смерть.

Він вирішить, що прожив життя неправильно
І впадає в чорну меланхолію. Ні, не в депресію, яку можна вилікувати за допомогою медикаментів і чуйного доктора, а саме в меланхолію, і не виключено, що заодно і в запій.

Він почне їсти підозрілі таблетки
Ні, не ті, які розширюють свідомість, а ті, що начебто розширюють кровоносні судини малого тазу. Тому що з ним рано чи пізно станеться ЦЕ. І все. Все! Одна осічка - і твій милий вирішить, що його покарала остання стадія еректильної дисфункції і ніщо йому більше не допоможе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 28.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2106

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: