Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Психологія, Школа кохання / 4 моделі відносин, з який працює лише одна

4 моделі відносин, з який працює лише одна

Сучасні дослідники з Університету Іллінойсу на прикладі кількох сотень пар виявили, що з чотирьох типів відносин, з якими вони зіткнулися, тільки один веде до довгого і щасливого співіснування. Який саме? Читай деталі у нашому матеріалі...

image_10.jpg (24.71 Kb)
Драматичні. Такі пари весь час переживають злети і падіння, бурхливо сваряться, пристрасно миряться, проводять разом менше часу, ніж інші. Таких пар виявилося найбільше - 34%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:8 правил, які можна ігнорувати у відносинах з бойфрендом

Конфліктуючі. Ці хлопці та дівчата невпинно сваряться, але залишаються разом, тобто мають більш стабільні відносини, ніж любителі драматичних розставань і камбеків. Вони опинилися в меншості - 12%.

Соціально залучені. Це феномен нашого часу: пари, які регулярно взаємодіють один з одним в соціальних мережах. 19% випробовуваних молодих людей виявилися любителями лайкати пости один одного і викладати на загальний огляд спільні селфі.

Партнероцентричні. Ці люди сфокусовані один на одному і ставлять партнера важливішим всіх інших життєвих цінностей. Таких в групі виявилося 30%.

До кінця терміну випробувань виявилося, що більшість романтичних пар схиляється до того, щоб розлучитися. Соціально залученим більше подобається писати про свої стосунки, ніж їх будувати: більшість пар в цій групі не мало наміру з'єднуватися шлюбними узами. Конфліктуючі пари регулярно зривалися з того рівня відносин, на якому наступають взаємні зобов'язання. І тільки у партнероцентричних пар виявилися високі шанси на те, що їх учасники одружаться і будуть далі йти по життю рука об руку.

Джерело: Сosmo.ru

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 19.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1624

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: