Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Психологія, Сім’я і відносини, Школа кохання / 5 вірних ознак твоєї самотності

5 вірних ознак твоєї самотності

Самотність - це не завжди добре!

123pppooij.jpg (162.73 Kb)
1. Ти турбуєшся про спілкування з іншими людьми
Якщо думка про те, що тобі доведеться розмовляти з людьми, викликає у тебе тривогу, пора звернутися до психолога. Це може бути вірною ознакою того, що ти проводиш надто багато часу на самоті.

2. Ти уникаєш громадських місць і натовпу
Звичайно, ніхто не любить натовп, але тобі потрібно проводити час з друзями і близькими, тому іноді це неминуче. Багато людей, які страждають від соціальної тривожності і пов'язаних з нею психічних захворювань, уникають громадських взаємодій. Звичайно, це не є нормальним, і з цим потрібно боротися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чого найбільш бояться жінки?

3. Ти не дбаєш про особисту гігієну
Проводити багато часу в піжамі - це здорово! А ось якщо ти дозволяєш собі не звертати уваги на особисту гігієну, це вже дуже тривожний симптом. Елементарні потреби твого організму, такі як чищення зубів, не можна ігнорувати. Навіть якщо ти працюєш з дому, не забувай про підтримку чистоти і гігієни.

4. Ти стаєш дратівливою
Коли ти відчуваєш дефіцит спілкування, тобі здається, що навколо тебе знаходяться незліченні джерела стресу, тривоги і нещастя, що відбуваються в твоєму житті. Люди, які проводять занадто багато часу в поодинці, як правило, відчувають набагато більше стресу і зациклюються на дрібницях.

5. Твоя самооцінка прагне до нуля
Якщо тобі складно пригадати, коли ти в останній раз відчувала себе добре, пора бити тривогу. Якщо ти проводиш надто багато часу на самоті, у тебе є занадто багато часу, щоб копатися в собі, що приносить більше шкоди, ніж користі. Наприклад, захоплення соціальними медіа може знизити самооцінку і почуття власної гідності. Виходь в оффлайн!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 29.02.2016
Автор: Sofia
Переглядів: 2178

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: