Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Психологія, Сім’я і відносини, Весілля / 5 типів чоловіків, за яких не можна виходити заміж

5 типів чоловіків, за яких не можна виходити заміж

1. Безпомічний невдаха
Він постійно потребує вашої допомоги. Безперестанку говорить про свої проблеми, але ніколи не цікавиться вашими. Жінка йому потрібна для постійного підживлення почуття власної значущості, моральної підтримки і розради. Він ніколи не буде самостійним, не стане вашою опорою і "кам'яною стіною".

692419b9c1a1dad885a85a95847ecb39.jpg (134.25 Kb)
2. Той, хто одружується тільки на словах
Він прекрасно знає, що для завоювання жіночої довіри цілком достатньо обіцянок. Тому наважиться поговорити з вами про шлюб, навіть побудує майбутні сімейні плани, знаючи, що це саме те, що ви хочете почути. Але до дій він не перейде, ніяких подальших заходів не зробить. Свої ж реальні вчинки і рішення він ніколи з вами не обговорює.

3. Чоловік, який в усьому з вами погоджується
Він готовий годинами слухати ваші замріяні монологи про грандіозні весільні плани. Про те, де ви будете жити, які меблі купите і т.д. Він знає, що ви спите і бачите той заповітний день, який з'єднає вас узами шлюбу. Але, як тільки ви запропонуєте йому описати власне уявлення про ваше весілля, тут же послідує відповідь: "Все буде так, як хочеш ти". У таких випадках потрібно звертати увагу на його вчинки. Якщо далі словесних відмовок справа не йде, шлюбу, швидше за все, не вийде.

4. Хто має яку-небудь залежність
Залежність буває різна. І якщо з футбольним фанатом або шанувальником комп'ютерних ігор ще можна якось ужитися, то з людиною, залежною від алкоголю або наркотиків, будувати відносини неможливо. Проблему його залежності доведеться вирішувати вам, і завдання може виявитися непосильним. Тому не варто навіть братися за все це - він просто не підходить на роль вашого чоловіка.

5. Шукач пригод і розваг Він любить весело проводити з вами час. Але, як тільки йому стає нудно, він починає шукати нові пригоди і гострі відчуття. Така людина навряд чи годиться для створення сім'ї. Все, що він хоче, - це розваги і секс. Як тільки ви заговорите про весілля, він обов'язково зміниться в особі і скаже фразу в стилі "Не псуй момент" в надії, що ви кинете цю дурну затію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

02:00, 24.07.2016
Автор: maryna2
Переглядів: 1954

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: