Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Здоров’я / Психологія / 5 прчин чому зраджують чоловіки

5 прчин чому зраджують чоловіки


Психотерапевт Олена Рихальська пояснила найпоширеніші причини чоловічої зради.

85_140473_big.jpg (26.85 Kb)

Зрада чоловіка для будь-якої жінки дуже сильний удар. І зрозуміти, чому це сталося, вдається не відразу. Жінку переповнює образа, біль, ненависть ... І не хочеться ні в чому розбиратися. Але дозволити подібну ситуацію все-таки варто. Адже якщо ви пара, значить, винні у зраді обидва.

Психотерапевт Олена Рихальська пояснила, які помилки в стосунках можуть привести до зради в родині.

Насамперед - діти!


У жінки часом зашкалює надмірна турбота про сім'ю та дітей. В результаті відносини з чоловіком переміщаються на останнє місце. Про те, що в їхній родині є чоловік і жінка, а не мама і тато, - вона давно забула.

Далі каструль і шкільних проблем Альошки або Варічки жінка вже нічого не бачить. Що твориться в житті чоловіка, про що він думає, що його турбує? Чому він другий день ходить як у воду опущений? Їй це нецікаво або вона дуже зайнята домашніми обов'язками.

А якщо запитати, коли вона востаннє робила манікюр, купувала сукню або косметику? Жінка навряд чи відразу відповість. Якщо і виходить ввечері посидіти вдвох на кухні і поспілкуватися, то розмова найчастіше заходить про те, що "треба ремонт в дитячій зробити", "поправити паркан", "полагодити плитку" ...

А вибратися в кафе? Піти з чоловіком на побачення після роботи? Відправити дітей до батьків і хоча б неділю провести як молодята? Або просто сходити удвох в кіно ... І не треба говорити, що це саме він "ПОВИНЕН запросити", "подзвонити і зарезервувати столик" або "влаштувати романтичну вечерю". Ніхто нікому нічого не винен. Якщо в парі виникає проблема, а тим більше зрада - винні обидва партнери.

Чоловік відчуває, коли його сприймають як добувача. Заробив, приніс, поклав гроші в тумбочку - місія виконана. Це те, до чого звикла дружина, і те, що набридло чоловікові. У такій парі теж немає чоловіка і жінки. І можливість зради в родині зростає.

Є той, кого використовують в якості робочої сили, і та, яка з головою занурилася в побут. Зайнята постійними сімейними клопотами, дітьми, будинком, дачею, жінка поступово забуває про себе Їй простіше посидіти на тренуванні у сина, ніж записатися в сусідню секцію і поліпшити зовнішній вигляд. Вона вважає, що важливіше купити пральну машинку, ніж плаття і туфлі.

До речі, багато сучасних жінки вже зрозуміли: часи стирають, що прибирають і готують ідеальних дружин проходять. Прогресивні чоловіки хочуть бачити поряд з собою не тільки хорошу господиню, але і цікаву, чуттєву, ніжну, доглянуту жінку.

Підступна спокусниця


Службовий роман, несподівана поява старої знайомої з бурхливого минулого, флірт з незнайомкою в соціальній мережі - хіба мало ситуацій, коли чоловік розуміє: його основні потреби вже давно не задовольняються в будинку, а ось на стороні - інша справа. Його хочуть, люблять. І, усвідомивши це, він вже не може зупинитися. Як далі розвиватимуться події, багато в чому залежить від дружини.

Безумовно, можна влаштувати істерику, дізнавшись про зв'язок на стороні, і до кінця зруйнувати сім'ю, а можна придивитися до суперниці і зрозуміти, що ж такого знайшов, відчув і побачив в ній твій чоловік? Потім тверезо оцінити: що ти втратила за останні роки в собі самій, що так і не вдалося розвинути?

Куди поділася загадка?


Коли партнерка стає нецікавою для чоловіка або втрачає привабливість, навіть моногамний партнер інстинктивно шукає іншу жінку. Не можна до кінця розкриватися перед партнером: нехай сумнівається, переживає, боїться тебе втратити.

Крім того, не треба відводити чоловікові роль психотерапевта і вивалювати на нього весь свій минулий досвід. Він і не подружка, щоб слухати, як ти в юності змінювала Міші, тому що закохалася в Сашу, скільки зробила абортів, які операції перенесла, як тобі туго доводилося в період безгрошів'я і т. п.

Дізнавшись всі таємниці і секрети, чоловік "закриває" відносини, як прочитану книгу. До чого лукавити - в світі так багато цікавого "чтива"! Тому зрада в цьому випадку дуже навіть можлива. До речі, як показує практика, коханка чоловіка часто нагадує його дружину до заміжжя, коли вона ще була для нього нерозгаданою таємницею.

Не пили мене, люба!


Якщо жінка думає, що постійні претензії і невдоволення - це метод вирішення накопичених в родині проблем, то вона глибоко помиляється. Нудний характер партнерки не подобався ще жодному чоловікові.

Її терплять, не показуються на очі, через неї засиджуються на роботі, проводять вихідні з друзями, аби не чути «ти повинен», "ти зобов'язаний", "я ж просила". Як тільки лунають ці фрази, поняття "чоловік" і "жінка", як, втім, "секс", "пристрасть" і "любов", в парі автоматично втрачають значення. Залишаються лише "вічний боржник" і "вічний попрошайка". І зрада не за горами ...

Якщо у тебе в голові застряг образ ідеального партнера, може, варто подумати про те, яка жінка повинна бути поруч з ним? Відповідаєш ти такого партнера? Чи варто заради тебе згортати гори і будувати замки? І згадай казку про золоту рибку, де стара в підсумку залишилася біля розбитого корита.

Сивина в голову, біс в ребро!

Коли настає криза середнього віку (приблизно з 40 до 45 років), партнер несвідомо намагається довести собі, що він мужик і у нього ще все попереду! Чоловік усвідомлює, що друга молодість добігає кінця, тому у нього з'являється непереборне бажання відволіктися за допомогою нової жінки.

Для нього вона втілює в собі можливість змін і початку іншого життя. Тут ще й гормони шепочуть: "Це остання любов!", "Вона - та, яку я чекав все життя". Насправді все це - звичайна підміна цінностей, так як людина в кризовому стані не здатний адекватно оцінити свої почуття і по-справжньому полюбити.

У такій парі партнери - це «чоловік в кризі» і "зневірена жінка" (до того ж, якщо ти береш провину за те, що відбувається на себе, то автоматично стаєш жертвою). Треба зрозуміти, що криза - це етап, який в якийсь момент пройде, і кого чоловік побачить поруч з собою? Втомлену, замотану домогосподарку? Що ж, в такому разі - коханці тільки зелене світло. Тому якщо у чоловіка криза - займися собою! Якщо не хочеш, щоб відбулася зрада в сім'ї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

-"Жайворонки" чи "сови": хто більше зраджує коханих?
-Чим відрізняється чоловіча зрада від жіночої?
-Бейонсе дізналась про позашлюбну дитину чоловіка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:15, 03.12.2016
Автор: katerina
Переглядів: 2304

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: