Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 6 способів зробити його ідеальним коханцем

6 способів зробити його ідеальним коханцем

Кілька хороших (і делікатних) способів поліпшити його сексуальну майстерність на благо вас обох. Спробуй додати перчинки у ваші стосунки.

bed-boy-couple-girl-favim_com-1832516.jpg (20.83 Kb)
Спосіб №1: Дозволь йому дивитися, як ти мастурбуєш і доводиш себе до оргазму. По-перше, про подібну "виставу" мріє чи не кожен хлопець, ну а по-друге, це покаже йому, що саме тебе збуджує і як ти висловлюєш тілом та обличчям своє задоволення. Коли він отримає можливість на власні очі спостерігати спусковий механізм твого оргазму, то легко зможе відтворити його своїми руками / губами / іншими частинами тіла.

Спосіб № 2: Дай йому свій вібратор. Вибери компактну модель абстрактної (Не фалічної форми), покажи бойфренду, як він функціонує і як на нього реагує твій клітор. Ще один варіант: розташуй його між вами, під час сексу в позі наїзниці або в місіонерській позі, щоб забезпечити подвійну стимуляцію - і собі, і йому.

Спосіб №3: Запропонуй йому підкоритися тобі на деякий час. Ті ж "50 відтінків сірого", тільки за головну - ти. Якщо подібна ідея припаде хлопцеві до душі, зв'яжи йому руки і розкажи, що саме він повинен для тебе зробити. Він не буде проти інструкцій, сприйнявши їх як частину еротичної гри.

Спосіб №4: Візьми його за руку або за попу і направ туди, куди тобі потрібно. Не говори, а показуй. Активна допомога з твого боку виглядає дуже сексуально, на відміну від незграбних спроб наділити свої бажання в слова.

Спосіб №5: Запропонуй йому подивитися порно разом, попередньо обравши парочку цікавлять тебе сюжетів. Коли пристрасті на екрані розжаряться до межі, тобі залишиться тільки запитати: "Не хочеш спробувати це прямо тут і зараз?".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращі секс-поради від голлівудських зірок

Спосіб №6: Приведи його в іншу кімнату. Мова йде про те, щоб вибратися за межі звичної спальні і розкрити в ньому дрімаючий еротичний потенціал. Старий-добрий, місіонерський секс зазвичай практикують у зручній постелі, а на кухонному столі, в душі або на підлозі можна придумати дещо цікавіше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:00, 21.08.2015
Автор: yulia2
Переглядів: 2017

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: