Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 7 секс-фактів, які тобі варто знати про його тіло

7 секс-фактів, які тобі варто знати про його тіло

У мережі є величезна кількість посібників на тему жіночого оргазму і пристрої жіночого тіла, але давай будемо чесні - про чоловічу йдеться набагато менше, а адже воно влаштоване не менше складно, ніж наше. Ось 7 фактів, які знадобляться тобі в житті...

d6d66115250acc3f35c1d7a86ffd81a9.jpg (18. Kb)
Середня довжина чоловічого пеніса - близько 14 сантиметрів. Ці дані отримані виданням Journal of Sexual Medicine в ході дослідження з 1661-м учасником. Дослідникам випала честь споглядати на "гідність" кожного з них, після чого вони могли вирахувати середню його довжину. Якщо тобі цікаво, то найскромнішими за розміром виявився 4-сантиметровий пеніс, а найбільшим - 26-сантиметровий.

Оральний секс збільшує пеніс більше, ніж інші види постільних утіх. На цю тему теж проводилося дослідження, яке показало, що хлопці, яких балують мінетом, мають пеніс більшого розміру, ніж ті, хто практикує мастурбацію.

Шкіра чоловіки товстіша, ніж твоя, а це означає, що доторкатися до нього потрібно з більшою силою. Це той випадок, коли не варто бути занадто ніжною - сила натиску повинна бути відчутною, а не ледь відчутною.

У хлопців є власна точка G - це простата. Правильна стимуляція цього маленької ділянки, розташованої між анусом і простатою, здатна подарувати твоєму бойфренду найінтенсивніший оргазм в його житті.

Його соски так само чутливі, як твої. Незважаючи на те, що чоловічі соски не несуть такого важливого смислового навантаження, як наші, нехтувати ними під час прелюдії все ж не варто. Лижи їх, цілуй і навіть легенько покусуй - ось побачиш, йому сподобається.

Його крайня плоть - суперерогенна зона. Якщо твій хлопець не проходив обряд обрізання, з цього можна отримати певну користь для нього ж. Сексолог Івонн Фулбрайт каже, що масаж цієї ніжної шкірки пальцями або язиком може подарувати чоловікові досить незвичайні, але дуже приємні відчуття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як часто займаються коханням щасливі пари?

Певні пози приносять чоловікам більше задоволення, ніж інші. Так, наприклад, найшвидше і легке досягнення оргазму для нього забезпечує доги-стайл, а розтягнути задоволення можна в позі наїзниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:00, 05.09.2015
Автор: yulia2
Переглядів: 2308

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: