Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 5 історій про тілесне задоволення, що закінчилися смертю

5 історій про тілесне задоволення, що закінчилися смертю

Пропонуємо тобі прочитати 5 шокуючих історій про секс, які мають жахливий кінець.

circus1.jpg (23.07 Kb)
Маріо Бужена
Цю історію чув весь світ, але якщо ти, як і я, тоді ще ходила в другий клас, тоді сідай зручніше, зараз все розповім. Отже, Маріо Бужена - румунська зірка футболу, який займаючись сексом зі своєю дівчиною в салоні Мерседеса, забув вимкнути двигун. Результат не самий райдужний - обидва померли, отруївшись вихлопним газом.

Марлен Кірбі
Як зізнався під час надання свідчень Олівер - чоловік Марлен, вони з дружиною взагалі любили балуватися електрошокерами під час сексу. Каже, що так вони один одного "підзаряджали". Але п'ять років тому скоїлося жахливе - Олівер не розрахував розряд і вбив свою дружину під час інтимних ігор оголеним шнуром від фена.

Хуан Гоав
Цей немолодий чоловік в 2002 організував на Філіппінах в готелі Limbo міні-оргію, в якій брав участь він, його дружина і коханка. Коли остання вибігла в халаті з криками, було пізно. Гуава помер. Медики винесли вердикт про те, що інфаркт стався від передозування віагри і надмірних сексуальних пиятик.

Ганнібал Кантор
Цей чоловік працював у цирку Бухареста дресирувальником тварин. Двадцять років тому він задушив свою дружину, а пізніше і сам покінчив життя самогубством. У передсмертній записці Ганнібал написав, що це була його помста за те, що одного разу він застав свою дружину коли та вступала в статевий акт з конем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-3 причини невпевненості в ліжку і як їх побороти

Саймон Берлі
Саймон Берлі був любителем садомозахізму. Зі своєю подругою Елайзою вони практикували імітацію повішення. Саймон став на стілець і накинув на шию петлю, виконуючи роль "засудженого", а Елайза грала нацистського ката (чарівно, чи не так?). На жаль, Берлі вручив подрузі тупий ніж і та не встигла вчасно перерізати мотузку. Шия Саймона так і залишилася в петлі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:00, 19.09.2015
Автор: yulia2
Переглядів: 3142

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: