Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 7 уроків поцілунків, які ти можеш йому дати

7 уроків поцілунків, які ти можеш йому дати

Ось трапляється ж така невезуха: всім хлопець начебто хороший, а як доходить до поцілунків - так прямо хоч геть біжи. Як йому натякнути, що треба б змінити тактику, і при цьому не відбити бажання з тобою цілуватися?

c2f701b59989.jpg (18.07 Kb)
1. Помилка: Він так сильно засмоктує твій язик, що того й гляди відкусить
Що робити: Лагідно погладь його по щоці і відбери мову. Потім скажи щось на зразок: "Мені дуже подобається, коли ти робиш ось так ..." - і почни цілувати його акуратно і більш стримано, ніж це робив він.

2. Помилка: Він занадто сильно притискає губи до твоїх
Що робити: Якщо тобі дискомфортно, поклади руки йому на потилицю, запустивши пальці у волосся, і акуратно відсунь його голову, щоб зменшити тиск.

3. Помилка: Він кусається
Що робити: Когось це заводить. Але якщо ти починаєш підозрювати, чи не вампір він, не треба терпіти: скажи чесно, що тобі боляче, і запропонуй спробувати ще раз - але без укусів.

4. Помилка: Він тебе обслинює
Що робити: Так трапляється, якщо він діє мовою і майже не рухає губами. Вихід: зосередься сама на його губах, цілуй їх і посмоктуй. Він стане діяти так само, і проблема буде вирішена.

5. Помилка: Він засунув тобі в рот язик, але нічого ним не робить
Що робити: Перехопи ініціативу. Сама засунь йому в рот язик і покажи, навіщо він там потрібен. Твій любитель французьких поцілунків послідує твоєму прикладу.

6. Помилка: Він питає дозволу тебе поцілувати. Кожен раз.
Що робити: Так, дійсно, так можна все бажання відбити ... Можливо, він занадто сильно нервує або ще не навчився тебе розуміти без слів. Скажи йому, що ти будеш рада спонтанним поцілунків з його боку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 66-річна Алла Пугачова вражає фігурою та молодіжним вбранням [ФОТО]

7. Помилка: Він занадто метушиться і робить багато зайвих рухів, немов бджола
Що робити: Якщо він здійснює зайві рухи головою - притримай його голову. Якщо надто активно працює язиком - злегка відхилися і скажи: "Знаєш, як мені подобається?" І покажи, як.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

00:20, 19.09.2015
Автор: yulia2
Переглядів: 1832

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: