Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 6 корисних властивостей сексу

6 корисних властивостей сексу

Секс приносить не тільки задоволення, але і надає дивний вплив на організм, оздоровлюючи його і даруючи чудове самопочуття. Правда, "цілющий ефект" досягається тільки тоді, коли ти відчуваєш оргазм. Дізнайся про 6 приємних властивостей оргазму з нашого матеріалу.

51yhujkl.jpg (17.33 Kb)
Оргазм бореться з безсонням. Під час оргазму, артеріальний тиск у хлопців різко зростає, після нього наступає миттєве розслаблення, тому чоловіки так швидко засинають після сексу. У дівчат цей процес відбувається повільніше, але працює за тією ж схемою - якщо ти довго крутишся в ліжку без сну, то заняття любов'ю допоможе тобі зануритися в "царство Морфея".

Оргазм покращує імунітет. Коли ти відчуваєш задоволення від сексу, в організмі виробляються хімічні речовини, які стимулюють імунну систему, збільшують міцність кісток і запускають процеси регенерації в тканинах, що позитивно позначається і на стані твоєї шкіри.

Оргазм допомагає правильно харчуватися. Недавні наукові дослідження довели, що оргазм продукує вироблення фенілетіламіна - гормону, який допомагає контролювати апетит.

Оргазм діє як знеболювальне. Ще один гормон - окситоцин, викид якого при оргазмі зростає багаторазово, працює могутніше будь-якого медикаменту, позбавляючи від головного болю, болю в суглобах і спазмів.

Оргазм скорочує можливість серцево-судинних захворювань. Займаючись сексом три рази на тиждень і більше, ти істотно знизиш ризик виникнення проблем з серцем (за даними досліджень, сексуально-активні пари стають пацієнтами кардіологів на 50% рідше тих, хто нехтує постільними втіхами).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 9 пікантних секс-порад для спекотної осені

Оргазм продовжує життя. Британці досліджували сексуальне життя 1 000 добровольців і з'ясували, що два оргазму в тиждень в половину підвищують шанси стати довгожителем, в порівнянні з тими, хто відчуває сексуальне задоволення раз на місяць, або рідше того.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

01:00, 30.09.2015
Автор: yulia2
Переглядів: 2274

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: