Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 10 ознак того, що ви прийшли до взаєморозуміння

10 ознак того, що ви прийшли до взаєморозуміння

Бути тією парою, на яку хочеться рівнятися, або тією, дивлячись на яку взагалі не хочеться заводити серйозних відносин, - це вибір кожного. Красива пара - не просто любляча, але й розуміюча один одного. Ось ознаки того, що ви прийшли до консенсусу і на вас приємно подивитися.

s4astlivaya_para.jpg (22.31 Kb)
1. Спільні телеперегляду не перетворювалися на баталії за пульт. Це означає, що-небудь у вас смаки більш-менш збігаються, або ви навчилися йти на компроміси.

2. Вам буває необов'язково придумувати щось видатне, щоб знайти собі розвагу: вам весело разом, навіть якщо ви просто гуляєте по вулицях, влаштовуєте пікнік у парку або п'єте каву в найближчій кав'ярні.

3. Якщо ви вдвох проводите суботу та неділю не виходячи з дому - це не потурання, а чудові вихідні, повні сексу і взаємної ніжності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:12 речей які заводять чоловіків

4. А якщо ви відправилися в спільну поїздку, то не сваритеся всю дорогу через маршруту, плану екскурсій і того, хто що забув покласти у валізу або, навпаки, прихопив зайвого. Для вас відпустка - це захоплююча пригода. Заблукали в чужому місті? Клас, буде про що розповісти.

5. Коли ви робите один одному подарунки, вони обов'язково відображають ваше знання і розуміння один одного. І не завжди це те, що можна купити в торговому центрі. Ви можете зробити щось дуже особисте своїми руками.

6. Ви не з тих пар, які псують вечір всієї компанії, виносячи свої проблеми на публіку.

7. Він не змушує тебе зависати з його приятелями, коли ти не в настрої. І ти готова відмовитися від думки запросити в гості подругу, якщо йому просто хочеться посидіти в тиші.

8. Ти без проблем відпускаєш його провести вечір за пивом з друзями, і він нормально ставиться до того, що ти посидиш з дівчатами. Кожному з вас потрібен іноді відпочинок від партнера.

9. Ви смієтеся над жартами один одного, які зрозумілі тільки вам двом.

10. Коли ви говорите про майбутнє, то ніколи не тиснете один на одного. Іноді людям потрібен час, щоб дозріти до певного рішення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:30, 13.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1981

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: