Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 8 причин ніколи не зв'язуватися з альфа-самцем

8 причин ніколи не зв'язуватися з альфа-самцем

"Справжній чоловік", "кам'яна стіна", "альфа-самець" - ті самі епітети, які мають підказати тобі, що від цього чоловіка потрібно триматися подалі. Ось 8 причин, що пояснюють, чому "альфа-самець" - це не подарунок, а велика проблема.

383818338.jpg (22.5 Kb)
Він, м'яко кажучи, негарний
Так от, альфа-самців, судячи з усього, з еволюційної гонки викинуло на передостанньому етапі, тому ми маємо наступне: товариш дихає тобі в пупок, він кривоногий, волохатий, кремезний. Загалом, альфа-самець - жива ілюстрація приказки про справжнього чоловіка, який повинен бути трохи красивішим мавпи.

Він бабій
Еталонний. Власне, вся суть альфа-самця в цьому і полягає: він життя покладе на те, щоб запліднити якомога більше самок. Самки при цьому клюють на "тваринний магнетизм" альфа-самця просто тому, що на нього в буквальному сенсі вішається кожна зустрічна.

Його зарозумілість вище Евересту
Альфа-самця з дитячого садка балують жіночою увагою. Альфа-самець, розпещений жіночою увагою, свято переконаний у власній неперевершеності і, що цікаво, поширює цю впевненість на всі інші сфери життя. Він нібито завжди краще всіх все знає, краще всіх у всьому розбирається, і його думка - істина в останній інстанції.

Він досить дурний, якщо чесно
Альфа-самець, швидше за все, просиджує штани на якій-небудь посаді менеджера середньої ланки і вище, повір, не прагне. Справа в тому, що він з самого початку був поза боротьбою і поза конкуренцією: його прищаві і юні ровесники боязко мріяли про Памелі Андерсон, а він у цей час вже закрутив роман з найкрасивішою дівчинкою школи і паралельно - з самотньою вчителькою літератури. Сам альфа-самець робити нічого не вміє і вчитися, власне, не хоче, саморозвиток йому теж не дуже цікаво. Та й навіщо?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:9 причин, за якими восени ти можеш бути для нього спокусливішою

Тобі за нього буде соромно
Ми зобов'язані тебе попередити, що ти нікуди не зможеш привести свого милого альфа-самця - ні на сімейний обід, ні на дружні посиденьки, ні на дівич-вечір формату "оглядини". І не тому, що самець запросто може звідти "ненадовго вийти" з твоєю кузиною, кращою подругою або дружиною приятеля і оволодіти нею в найближчому санвузлі. Тобто це теж абсолютно не виключено, але основна проблема не в цьому. Основна проблема в тому, що тобі буде за нього соромно.

Він людина-сюрприз
Якщо ти вирішиш пустити його далі ліжка, тебе чекає чимало сюрпризів. У альфа-самця є цілий гарем колишніх дружин, піонерський загін діточок від різних жінок і кілька могутніх ворогів, все ще охочих дістати його скальп. Тому що альфа-самець не замислюється, чи вільна жінка, з якою він спить.

Ти не зможеш його нічим здивувати
Але захочеш. Ти будеш порівнювати інших чоловіків з альфа-самцем, і всі вони здадуться тобі прісними і нудними. Але проблема в тому, що утримати альфа-самця поруч із собою не так-то просто. Для того щоб утримати його поруч, доведеться його дивувати. У нас немає відповіді на питання, як це зробити, тому що сфера його інтересів по суті обмежена постільними втіхами, а там може бути тільки одне нове, незвідане і цікаве: жінка, якій у нього ще не було.

Ви некрасиво розлучитеся
Важливо пам'ятати про те, що альфа-самець ні в що не ставить твої почуття, тому що ніхто і ніколи не цінує те, що має в надлишку. Тому можеш не розраховувати на красивий роман, який так само красиво закінчиться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

18:30, 13.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2483

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: