Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 5 правил, які допоможуть знайти справжню любов на сайті знайомств

5 правил, які допоможуть знайти справжню любов на сайті знайомств

Щоб твої пошуки увінчалися успіхом, щоб не витрачати час на всяких ... дивних особистостей, яких може принести до тебе мережевий потік, ми вирішили дати тобі кілька порад!

muzhchina-zhenshchina-tsvety.jpg (27.12 Kb)
1. Обери найкраще фото
Ні, не те, де ти відфотошоплена так, що тебе і впізнати важко. Краще з реальних, може бути, крапельку відкоригованих (сам бог велів замазати прищик на підборідді), з актуальною зачіскою, зі звичним тобі макіяжем. Краще, якщо на фото ти будеш посміхатися, але не сексуально-заклично, а звичайно.

2. Нехай фото буде з історією
Ідеальний варіант - якщо на фотографії не тільки твій портрет, а й якісь предмети, образи або фон, які щось розповідають про твій характер, захопленнях або хобі. Наприклад, якщо ти любиш вишивати - нехай на першому плані будуть п'яльці і яскраві нитки, а якщо ти захоплюєшся скелелазінням, фото на тлі гір стане відмінним вибором.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:9 причин, за якими восени ти можеш бути для нього спокусливішою

3. Доповни фото короткою інформацією про себе
Не пиши пишномовні фрази в дусі "Мене важко знайти і легко втратити", ти ж не шкарпетка. Розкажи про свої захоплення, улюблені варіанти дозвілля, місцях, де побувала або мрієш виявитися, роботі, улюблених фільмах. Уяви, що розповідаєш про себе новачкові у вашій дружній компанії.

4. Розмісти кілька групових фото
Ти ж не хочеш, щоб потенційний новий знайомий подумав, що крім надії зустріти свою любов у твоєму житті немає нічого? Покажи, що ти весела, різнобічна, у тебе є друзі, подруги і колеги.

5. Дай лінк на свій Instagram
Знак пошани і приманка одночасно: якщо гостю твоєї сторінки достатньо інформації про тебе, він оцінить той факт, що ти не виклала 100500 фотографій відразу. З іншого боку, якщо фотографій здалося недостатньо - будь ласка, йди і дивись!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 15.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2179

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: