Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 7 вагомих наукових доказів на користь щоденного сексу

7 вагомих наукових доказів на користь щоденного сексу

Навіть Шерон Стоун каже, що один оргазм в день - секрет її нев'янучої краси. Якщо її слів тобі недостатньо, прислухайся до голосу вчених ...

136130_ddf56.jpg (23.11 Kb)
Тобі безперечно варто скоріше бігти до бойфренда і зайнятися з ним сексом хоча б тому, що:

Це убезпечить його від раку передміхурової залози
У ході дослідження, проведеного в Гарвардському університеті, чоловіки, які часто і регулярно еякулюють, на 22% рідше страждають від онкологічних патологій простати.

А тобі - від застуди та грипу
Дослідники з Пенсільванського університету, виявили, що люди, що віддаються пристрасті хоча б два рази на тиждень, значно підвищують рівень імуноглобуліну в крові. Імуноглобулін, у свою чергу, бореться з вірусами і бактеріями, які викликають грип і застуду. Виходить, що якщо б ми займалися сексом сім днів на тиждень, то були б ... безсмертними. Непогана перспектива, правда?

Ти будеш виглядати молодо, а відчувати себе - впевнено
Шотландський нейропсихолог Девід Уікс переглянув фото 3500 жінок і чоловіків, опитуючи людей щодо їх передбачуваного віку. Ті, кому давали менше на 7-12 років, зізналися, що займаються сексом три рази на тиждень мінімум в порівнянні з контрольною групою, хто віддається пристрасті два рази рідше. Крім того, ці щасливчики, як правило, відчували себе комфортно в своєму тілі і практично не страждали від комплексів з приводу зовнішності. Фантастика!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:8 причин, через які він хоче тебе задовольнити

Та й жахливі спазми по час місячних тебе не потурбують
Дослідження, проведене в 2000-му році, показало, що 9% дівчат мастурбує виключно для того, щоб полегшити менструальні симптоми.

Регулярний секс підвищить твої шанси завагітніти, якщо є таке бажання
Дослідження, проведене організацією Fertility and Sterility, показало, що щоденний секс готує імунну систему жінки до зачаття і вагітності, що дуже підвищує шанси на народження здорової і щасливої дитини.

А ще він знижує артеріальний тиск і підвищує стресостійкість
Дослідження, проведене пару років тому, показало: люди, у яких був сексуальний контакт, спостерігали зниження артеріального тиску і менш виражену реакцію на чинники стресу, ніж ті, хто не займався любов'ю.

На десерт: секс може зробити з тебе практично генія!
Незалежні дослідження під керівництвом вчених з Пенсільванії і Північної Кореї показали, що миші і щури, активні в плані статевих актів, могли вирішувати більш складні завдання, що пропонуються вченими. Більш того, їх мозок починав функціонувати в рази активніше саме після статевого акту. Раз вже щури змогли, то нам з тобою явно світять набагато більш блискучі перспективи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

20:40, 15.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2855

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: