Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 10 секретів щасливих відносин

10 секретів щасливих відносин

Як зробити свої відносини щасливими та довготривалими? Сьогодні про це розповість МіЛеді.

13ee5ce890beb7b3e965ff076b153bfb.jpg (24.98 Kb)
1. Довіра.
Не тільки в питаннях вірності і відданості, а й віра в його сили - в щасливій парі партнери не сумніваються в успіху один одного і не зловтішаються, коли щось йде не так.

2. Повага.
Партнери у відносинах в рівній мірі важливі - не варто звеличувати себе на своїм хлопцем.

3. Хімія.
На жаль, без тяжіння на фізіологічному рівні ідеальних відносин не побудувати - як би ми не намагалися продумати кожну деталь.

4. Підтримка.
Ніколи не соромтеся просити про допомогу зі словами, що ви розберетеся самі, і в свою чергу завжди будьте готові підставити плече і вислухати коханого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:12 секс-порад від чоловіків

5. Привабливість.
Не забувайте про свою зовнішність, навіть якщо ви разом 10 років. Ваш чоловік завжди повинен постійно дивуватися і захоплюватися вами.

6. Розуміння.
Ваша точка зору - не єдино правильна. Намагайтеся слухати і чути, навіть коли ситуація здається вам неприйнятною.

7. Спори.
Не бійтеся сваритися - в суперечках народжується істина. З'ясовуючи стосунки, можна зрозуміти один одного набагато краще. Головне правило - не забувати про повагу і розуміння в самий розпал розбору польотів.

8. Загальні інтереси.
Намагайтеся знаходити заняття і теми, які цікаві вам обом - і присвячуйте спільним хобі вільний час. Але не перестарайтеся: чоловікові завжди потрібен час на себе, так що не потрібно прагнути заповнити всі прогалини в його розкладі спільними походами на йогу, рибалку або концерти.

9. Плани на майбутнє.
Неможливо бути впевненим у серйозності стосунків без планів на завтрашній день. Але ніколи не тисніть на чоловіка і не поспішайте придумувати імена майбутнім дітям.

10. Віддача.
Віддавайте більше і не вимагайте занадто багато натомість. Емоційна благодійність корисна і для спільного щастя, і для вашої власної внутрішньої гармонії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 20.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2299

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: