Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 10 плюсів, які можна знайти в розставанні

10 плюсів, які можна знайти в розставанні

Краще насолоджуватися дарами самотності, перш ніж пуститися назустріч новим відносинам. Це дозволить тобі віддихатися, проаналізувати минулі помилки і пробачити образи, не зганяючи їх на новому і ні в чому не винному коханому. А знайти в періоді затишшя в особистому житті плюси не так-то складно. Ось тільки деякі з них:

zhensziny-i-shokolad.jpg (20.56 Kb)
Ти більше не та дівчина, яка весь час скаржиться на свої огидні відносини і дістає цим всіх навколо. Якщо ти оглянешся назад, то зрозумієш, що і сама ненавиділа бути такою. Свобода більше не бути тією дівчиною - безцінна.

Ти можеш ходити в кіно, коли захочеш, і на будь-який фільм, який тобі цікаво подивитися, ні з ким не сперечаючись через час сеансу, вибір фільму і того, на якому ряду сидіти. Звичайно, ходити в кіно удвох з коханим - це здорово, але згадай, скільки разів тобі доводилося поступатися і йти на блокбастер замість симпатичною французької мелодрами? То-то й воно.

Можеш піти і зустрітися з тим хлопцем, в якого була таємно закохана. Якщо між вами щось станеться - це більше не зрада.

Можеш піти і зустрітися з подругами, не турбуючись про те, що ви забалакалися або випили зайву чарку чаю, і ти прийдеш додому занадто пізно, і тобі доведеться вислуховувати "фе" свого хлопця або чоловіка з цього приводу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Прем'єра: Гвен Стефані випустила кліп про розставання з чоловіком [ВІДЕО]

Тобі більше не доведеться спілкуватися з тими з його родичів і друзів, з якими ти не ладила, і терпіти їхні прокляті витівки або нетактовні висловлювання на свою адресу, аби уникнути конфлікту.

Твоє ліжко тепер - повністю твоє, уздовж, поперек і по діагоналі. І всі п'ять подушок, і обидві ковдри теж.

До того ж ти можеш спокійно спати, не страждаючи від чужого хропіння, що не борючись за ковдру і не отримуючи п'ятою, коли твоєму дорогоцінному приснилося, що на нього напали п'ятеро ніндзя і він відчайдушно відбивається від них поодинці, герой. І тобі ні з ким не доведеться сперечатися через відкритої кватирки.

Ти можеш спілкуватися з самотніми друзями, що не змушуючи їх відчувати себе "третіми зайвими", коли ти прийшла на зустріч зі своїм хлопцем. Хоча, справедливості заради, зараз ти можеш відчувати себе п'ятим колесом в товаристві інших пар, але все ж ...

Тепер ти можеш знову дивитися улюблений серіал або слухати улюблену групу без сміху другої половини над твоїми улюбленими персонажами або текстами улюблених пісень.

Зжерти цілу плитку шоколаду безсоромно? А чому б і ні, ти ж переживаєш. Хороше виправдання для маленьких жіночих слабкостей (або не маленьких - дивлячись яка плитка). До того ж можна ні з ким не ділитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 23.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1459

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: