Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 6 типів чоловіків, які ніколи не будуть готові до серйозних стосунків

6 типів чоловіків, які ніколи не будуть готові до серйозних стосунків

Якщо ти вже награлася в пристрасні короткі романи і тепер шукаєш чоловіка для серйозних стосунків, тобі потрібно бути особливо уважною. Тому що існують чоловіки, які до таких відносин не будуть готові ніколи. Так що будь пильна!

5f51778d162f7a0c38754ec8f471bf26.jpg (32. Kb)
Авантюрист
Швидше за все, авантюрист познайомиться з тобою сам, причому використовуючи безсмертну формулу "Ви привабливі. Я до біса привабливий. Чого дарма час втрачати?". І ти замість того, щоб вліпити йому ляпаса, станеш і погодишся. Вони зазвичай не протестують, бо шлюб - теж та ще авантюра. Правда, тебе чекає доля солом'яної вдови, тому що він все одно куди-небудь помчить.

Творча особистість
Спочатку переконайся, що ти по суті своїй східна жінка, яка бажає стати молодшою дружиною в гаремі. Тому що старша дружина у нього вже є. Гітара, наприклад. При цьому вони вважають, що "муки творчості" - це така індульгенція на всі випадки життя. "Чому ти не заробляєш? - Ці ідіоти не цінують мою творчість! - Чому ти нічого не робиш? - Я чекаю натхнення! - Чому ти, падлюка, мені зрадив? - Ну, я ж творча людина, мені потрібна муза!" Брр, жах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:5 причин, по яких чоловік відмовляється від сексу на першому побаченні

Переконаний холостяк
Намагатися одружити на собі переконаного холостяка - дохлий номер, звичайно ж. І ти це розумієш. Розумієш, але встояти навряд чи зможеш, бо холостяки - надзвичайно зручні чоловіки: вони нічого не вимагають від жінки, ти йому нічого не винна. І все, що між вами станеться, - це просто обмін фізіологічними рідинами. Не більше.

Вічна дитина
Такий, знаєш, останній романтик: мотоцикли, рок-фестивалі, "справжнє чоловіче братство" - ось це все. Вічна дитина із задоволенням буде грати з тобою в сім'ю: прийде до тебе з валізою і колекцією пивних кухлів і спорудить мальовничу смітник навколо робочого столу. А потім почне запрошувати в будинок якихось дивних людей, яких сам бачить вперше, але називає друзями. Друзям потрібна вписка, що тут незрозумілого?

Мамин синок
Цей, звичайно, по життю "поки не готовий", бо шукає собі не жінку, а другу маму. Але проблема в тому, що кандидатки на роль другої мами поламають собі останні зуби об матусю намбер ван. І не сподівайся, що ти зможеш помірятися силами з гіпотетичною свекрухою - вона тебе навпіл перекусить ще до того, як ти встигнеш суміщення пробурмотіти "Здрастє!".

Казанова
Бабій - найприємніший персонаж цього скорботного списку, тому що бабієві від тебе нічого не потрібно. Він сам прийде, сам все дасть і нічого не попросить взамін. І в нього немає ні найменшого бажання тобі нашкодити, а ось радувати він вміє. О, як він це вміє! Тому ми потрапляємо в пастку, звичайно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 23.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2248

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: