Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 5 способів принести гостроту у відносини

5 способів принести гостроту у відносини

Довгі поцілунки, трепетні повідомлення, приємні сюрпризи один одному - способів додати родзинку у відносини безліч.

imafrft4ge_24.jpg (19.13 Kb)
1. Відправтесь туди, де провели свою найромантичнішу відпустку.
Відтворіть найбільш приємні моменти і спогади. Загальні емоції, нові враження - все це дуже зближує. Якщо такої спільної поїздки у вас ще не було, терміново плануйте романтичну відпустку і рахуйте дні до від'їзду. У світі стільки місць, які допоможуть почуттям спалахнути з новою силою!

2.Не приховуйте свої переживання
Це шкідливо і для відносин, і для здоров'я. Будь-які непорозуміння, невдоволення і проблеми краще вирішувати відразу. Застава вдалих відносин - бути відкритими і чесними один перед одним, пояснювати, що конкретно вас не влаштовує, знаходити разом вихід з проблемних ситуацій. Чоловіки не завжди розуміють, що від них вимагається - їм потрібна ваша підказка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:8 причин чому ти вбиваєш ваші відносини

3.Не лінуйтеся бути красивою, навіть вдома
Згадайте, як ви одягаєтеся збираючись на зустріч з подругами. А тепер, як ви були одягнені вчора ввечері вдома. Розумієте, про що ми? Забудьте про старі спортивні штани і розтягнуту футболку. Ваш чоловік завжди повинен проводжати вас захопленим поглядом, так що не ускладнюйте йому завдання.

4. Об'явіть сьогоднішній день особливим
І вирушайте на побачення. Уявіть, що сьогодні ви зустрічаєтеся вперше. Виберіть таке місце, де вам буде приємно і легко розповідати один одному про свої найпотаємніші бажання.

5. Пограйте з його уявою
Жінка може залишатися загадкою. У вас завжди повинно бути щось приховано для того, щоб дивувати і радувати свого коханого. Грайте поглядом, натякайте, але не викладайте перед ним усі карти. Такі любовні ігри прекрасно підігріють відносини. Абсолютна непередбачуваність - нескінченна сексуальність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

19:00, 26.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1169

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: