Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 5 секретів, які не варто розповідати хлопцю

5 секретів, які не варто розповідати хлопцю

Можливість поділитися зі своїм чоловіком всім, навіть найпотаємнішим, воістину безцінна, але є скелети, яким варто залишатися в шафі, і думки, які краще не озвучувати.

690x460_1_04e93d7bacae8d83b51411ece0944bd51000x667_0xd42ee42d_20710979351445613090.jpeg (22.08 Kb)
Мовчання і золото
Будь-які фінансові моменти - тема вельми делікатна, і далеко не завжди згадка розмірів вашої платні виявиться доречною. Зовсім необов'язково надавати довідку про доходи своєму чоловікові, якщо він, звичайно, не службовець податкової інспекції. Якщо раптом сума вашої заробітної плати виявиться вище, це може стати справжнім випробуванням для нього.

Що було, те загуло
Колишні коханці не найвдаліша тема для щебетання в любовному гніздечку. Якщо вам вже так хочеться поностальгувати, прибережіть спогади для балаканини з подругами. Абсолютне табу накладіть на проведення аналогій, навіть якщо у розпалі запеклих чвар мову так і свербить козирнути достоїнствами екс-хлопця.Так ви ризикуєте справжні стосунки перетворити на ще одні спогади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:На що чоловіки звертають увагу при знайомстві?

Кількість має значення
Чисельність колишніх партнерів - пункт у вашому досьє, який краще пропустити. Розповіді про колишні часи, коли ваше сексуальне життя вирувало і кипіло, мимоволі змусять вашого чоловіка задуматися, чи достатньо його навичок для задоволення дами з таким багатим досвідом.

Герой вашого роману
Щоб уникнути сумнівів у своїй незамінності не кажіть чоловікові, що впораєтеся без нього. Проявити свою самостійність повною мірою ви встигнете в період затишшя і гордій самотності. Дозвольте собі нарешті бути крихкою, беззахисною і іноді навіть безпорадною.

Кнути убік
Регулярна критика і моралізаторство здорові відносини до добра не доведуть. Чоловіки дуже болісно реагують на зауваження з боку своєї жінки, особливо у присутності сторонніх. Якщо ви задалися метою переробити вашого партнера, майте на увазі, що така тактика на ділі виявляється малоефективною і найчастіше грає проти вас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

08:10, 01.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2412

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: