Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 5 причин, чому смартфон вбиває кохання?

5 причин, чому смартфон вбиває кохання?

Замість того, щоб дивитися один одному в очі, ми дивимося в свої смартфони.

82d4c4f9d6d1b969f6028a72b821_cropped_630x350.jpg (24.53 Kb)
Ми перестали впізнавати один одного
Так, як це варто було б робити. Зовсім недавно ми знайомилися по-справжньому - на концертах, в клубах, в компанії друзів, навіть просто на вулиці. Тепер ми знайомимося в Мережі і закохуємося в літери на екрані. Втім, навіть якщо знайомство відбулося оффлайн, через три хвилини після прощання ти будеш знати про нього все.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:10 секретів щасливих відносин

Ми перестали дивитися один одному в очі
Нам потрібно докласти зусиль для того, щоб поглянути в очі коханій людині. Абсолютно абсурдна теза, але це дійсно так. Ми й справді постійно дивимося на екрани гаджетів, і це навіть не означає, що людина, яка сидить навпроти, нам байдужий.

Ми перестали розмовляти про важливе
А навіщо? Є ж затишний "Фейсбук", там можна все написати. Соцмережа все стерпить, врешті-решт, до того ж завжди можна зробити вигляд, що нічого такого не малося на увазі. Це ж просто пост, ну.

Ми перестали правильно реагувати на емоції
Будь-яке почуття - це, в першу чергу, інфопривід. Ви щасливі? Потрібно неодмінно зробити круте селфі і запостіть в "Інстаграм". Ви посварилися? Потрібно негайно випити і написати похмурий пост в "Фейсбук". Ви збираєтеся зробити подорож? Не забудьте зачекініться в аеропорту!

Ми перестали чекати дзвінка
Ми не розлучаємося зі смартфоном, але не чекаємо, що він задзвонить. У нас більше немає можливості переживати в очікуванні дзвінка від коханої людини, тому що ми й так знаємо, де він. Якщо він в Мережі, він може і повинен відповісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

07:10, 29.10.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1851

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: