Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 4 причини імітації оргазму: як з цим боротись?

4 причини імітації оргазму: як з цим боротись?

Можливо ми не знаємо усіх причин, чому жінки імітують оргазм, але найпоширеніші проблеми та шляхи вирішення вже точно нам відомі. Деталі читай у нашому матеріалі...

383524060.jpg (17.34 Kb)
Я не вмію інакше
Особистого досвіду у тебе немає. Під час статевого акту ти жодного разу не відчувала оргазм. Чому? Жіночий оргазм - штука складна. І якщо твій чоловік не готовий як слід постаратися, не факт, що ти коли-небудь зможеш досягти вищої насолоди. Ось і доводиться робити з себе велику актрису. Якщо ти не розкажеш коханому, що не відчуваєш оргазм, то він про це нічого не буде знати. Отже, працювати над поліпшенням ситуації теж не буде. Так що краще прийти до нього і розповісти про проблему.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:8 ознак того, що він хоче від тебе піти

Я боюсь його образити
Ти імітуєш оргазм, тому що боїшся образити свого партнера. Або хочеш підняти до небес його самооцінку. Мабуть, це найпоширеніша причина для імітації. Всі чоловіки хочуть бути супергероями, а жінки готові самозабутньо їм у цьому допомагати. Подумай про себе. Нехай знає, що не все так райдужно, і подумає, як зробити тобі по-справжньому добре.

Я боюсь бути як колода
Найбільше на світі ти боїшся, що якщо ти зараз голосно не закричиш і пристрасно не застонеш, то твій спекотний мачо подумає, що ти фригидна і взагалі терпіти не можеш секс. І піде від тебе до іншої, більш темпераментної дами. Спробуй все-таки розслабитися і отримати заслужене задоволення. А якщо нічого не вийде, то, може, не такий вже він і мачо? До речі, якщо чоловік тебе дійсно любить, він не піде від тебе лише тому, що ти не ведеш себе в ліжку як порноактриса. Він буде намагатися знову і знову зробити тобі приємно. Просто допоможи йому і підкажи, як треба.

Я хочу,щоб це швидше закінчилось
Ти втомилася, в метро тобі наступили на ногу, посварилася з колегою. Тобі сьогодні не до сексу. І вже тим більше не до оргазму. Але твій чоловік настільки старанний, що просто не може заспокоїтися, поки не піднесе тебе до небес. Щоб він своїм старанності не натер тобі мозоль, ти бурхливо імітуєш. Загалом, причина у тебе поважна. Але брехати коханій людині якось недобре. Спробуй все-таки пояснити йому, що сьогодні ти не в формі. Зате завтра все у вас буде. По справжньому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 04.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1068

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: