Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 8 причин закохатись в "ботаніка"

8 причин закохатись в "ботаніка"

Чому варто обирати розумних чоловіків розповість сьогодні МіЛеді!

armani-sunglasses-for-men-2013exclusive-mens-eyewear-by-geek-eyeglass-factory-cjcecddu.jpg (21.22 Kb)
Він розумний
Очевидно, так? Насправді, якщо ти жодного разу не зустрічалася з ботаніком, ти і поняття не маєш, наскільки розумним може бути чоловік. Важливо те, що чим вище чоловічий інтелект, тим різноманітніше і приємніше буде ваше сексуальне життя. Доведено вченими.

З ним можна поговорити
О боже, так-так-так! Він не впаде в ступор, якщо сказати: "Милий, мені нудно, розкажи що-небудь?" Уяви собі ситуацію: 3:00 ночі, ти ніяк не можеш заснути і розумієш, що ось зараз - саме час дізнатися що-небудь про колоніальну експансію Габсбурзької монархії. Тільки твоя "Вікіпедія" вміє розмовляти, ще вона жива, тепла і вміє обніматися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:9 речей, які любов робить цікавішими

Ревнощі - це не ваша історія
Ти не будеш ревнувати свого милого, тому що прекрасно розумієш, що шансів наставити тобі роги у нього фактично немає. По-перше, для цього йому потрібно познайомитися з якою-небудь іншою дівчиною, а він не вміє цього робити. А якщо яка-небудь панночка сама захоче з ним познайомитися, їй як мінімум доведеться переступити через твій труп. Тому що на роботі ботанік працює, а в транспорті читає. А у всіх інших місцях він не з'являється без тебе.

Він не розбещений
Жіночою увагою - в першу чергу. А це означає, що твою увагу він буде цінувати. Загалом, "ботанік" - прекрасний шанс відчути себе богинею, яка зійшла до простого смертного.

У нього є почуття гумору
Не "Напився якось Василь Іванович в устілку, а Петька йому й каже ...", а дійсно тонке почуття.

У нього прекрасні друзі
Ці милі гіки приходять до вас в гості, чинно сідають на краєчок дивана і до півночі ведуть бесіди про науку. Чотири години поспіль сьорбаючи з однієї-єдиної пивної пляшки. На ці посиденьки можна було б покликати твою бабусю - щоб показати їй, як вона була неправа, коли говорила "Молодь вже не та"

Він нічого не буде від тебе вимагати
Взагалі нічого. У його системі цінностей немає графи "жінка повинна", бо ботанік, по суті, живе не в соціумі, а в якомусь паралельному всесвіті. Тому ти можеш жити так, як тобі зручно. Головне - вчасно повідомляти ботаніку, що парадигма змінюється. Ну, якщо ти раптом вирішиш народити парочку новеньких ботаніків, наприклад.

Гени пальцем не роздушиш!
Так, до речі вчені вже довели, що інтелектуальні здібності передаються у спадок. Так що, якщо тобі потрібні розумні діти, найкраще народити їх від ботаніка. До того ж з ботаніків виходять прекрасні батьки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

17:00, 12.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1341

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: