Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 7 хлопців, від яких варто триматись подалі

7 хлопців, від яких варто триматись подалі

Відносини з такими хлопцями вже точно не принесуть тобі щастя, читай деталі у нашому матеріалі.

6b65f78f71e63427d561cfa14bc94b58.jpeg (20.86 Kb)
Алкоголік
Скажімо так, він п'є пиво з горілкою так, як звичайні люди п'ють воду. По суті, ти завжди бачиш його з пляшкою або келихом в руці, незалежно від того, є для цього привід чи ні. Поспілкуватися з тобою по душах він може тільки тоді, коли "прийняв на груди" - інакше на розмову його просто не витягнути.

Мамин син
Щоб зробити що-небудь, йому спершу обов'язково потрібно отримати мамине схвалення. Ні, ми не говоримо, що близькі стосунки з власною сім'єю - це погано, але якщо вони безпосередньо впливають на прийняття рішень дорослим чоловіком, бути біді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:5 гріхів проти оргазму

Поганий хлопець
Так, так, "погані" хлопці, як правило, дуже гарячі і привабливі, але будь обережна, якщо вирішиш пов'язати життя з одним з них. На перший погляд, він чарівний, але часто з цією чарівністю є і безвідповідальність, грубість і абсолютна неготовність до серйозних стосунків.

Хлопець, у якого ніколи немає грошей
Гроші - не головне, але кожна дівчина хоче бачити поруч із собою фінансово стабільного людини, яка в силах самостійно впоратися зі своїми проблемами. Якщо ж хлопець весь час без грошей або в боргах, сварок в майбутньому не уникнути. Вирушаючи на пошуки потенційного чоловіка, тримайся подалі від того, хто живе від зарплати до зарплати.

Тусовщик
Можливо, ти і познайомилася з ним у клубі, коли він купував випивку для себе і своїх друзів. Він здався тобі веселим і компанійським настільки, що ти вирішила продовжити ваше спілкування вже тет-а-тет. Тим не менш, май на увазі: тусовщик, схиблений на вечірках і барах, навряд чи захоче відмовитися від своїх звичок, щоб, наприклад, побути з тобою вдома і подивитися кіно в обнімку.

Контролер
Йому завжди є що сказати на тему твоїх друзів, захоплень або довжини спідниці, і, як правило, це не щось приємне. Він дуже вимогливий, часом різкий, часто виходить з себе і вкрай болісно сприймає той факт, що ти не завжди прислухаєшся до його порад.

Прилипала
Він шле тобі десятки повідомлень в день - на фейсбуці, в твіттері, по телефону, по скайпу. Він ображається, якщо ти не відповідаєш на них відразу ж, і починає тобі надзвонювати, щоб переконатися, що ти прочитала смс. Він настільки не впевнений у собі, що буде вимагати від тебе чи не щохвилинних зізнань у коханні і часу, цілком присвяченому тільки йому одному - подумай двічі, тобі таке потрібно?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

21:30, 16.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1838

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: