Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 5 способів пробудити у ньому почуття

5 способів пробудити у ньому почуття

Як легко і просто пробудити почуття у хлопця розповість тобі МіЛеді!

vzaimno.jpg (21.62 Kb)
Поклади голову йому на груди
Наступного разу, коли ви з хлопцем зручно влаштуєтеся на дивані, щоб подивитися улюблений серіал, відклади в сторону смартфон, поклади бойфренду голову на груди і обійми його талію рукою. Цей милий і нехитрий трюк "включає" в нього найтепліші почуття, змушують опікати тебе і берегти. Крім того, з цього положення можна легко перейти до більш гарячим дій, просто опустивши свою руку трохи нижче.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Як виражають свої почуття хлопці різних знаків Зодіаку?

Напиши йому першою
Зазвичай на хлопців покладається найбільший тиск з боку суспільства з приводу першого кроку. А між тим, іноді чоловікові хочеться відчути, що полює не він, а на нього. Пробуй просто написати йому першою, не чекаючи його ініціативи. Хлопці обожнюють впевнених у собі дівчат, які знають, чого хочуть.

Вирази вдячність
Деякі люди більш схильні проявляти свою прихильність, ніж інші і це абсолютно нормально. Важливо пам'ятати, що хлопці потребують заохочення і в подяці незалежно від того, наскільки масштабний вчинок вчинили. Напевно ти навіть не здогадуєшся, що просте "дякую", сказане бойфренду щиро, від усієї душі, пробуджує в ньому таку любов і віддачу, яку не звеличує самий утішний комплімент.

Пограй з його волоссям, поки він веде машину
Запусти пальці в його волосся, поки сидиш з ним поруч у машині. Це дуже маленький жест, здатний на великий результат, адже з його допомогою ти демонструєш свою ніжність і навіть сексуальне бажання.

Будь ніжною
Це не означає, що потрібно звалювати його з ніг, встрибуючи на руки прямо на публіці, але завжди можна крадькома поцілувати бойфренда в супермаркеті або запустити руку в задню кишеню його джинсів під час прогулянки в парку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

06:10, 25.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1335

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: