Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 3 головні якості щасливих відносин

3 головні якості щасливих відносин

Тепер давай докладніше обговоримо три якості, які обіцяють нам міцний і гармонійний союз з партнером.

pkbaaedio1g.jpg (21.87 Kb)
Чесність
Іноді здається, що маленька брехня піде на користь вашим відносинам, вбереже від сварки з партнером, але наслідки, які несе за собою брехня, набагато більш руйнівна самого бурхливого скандалу. Ти можеш імітувати оргазм, удавано захоплюватися фаст-фудом, яким він запропонував повечеряти або збрехати, що затримується на роботі і піти в кіно з подругами. Звичайно, це здається зовсім незначним, але навчившись бути чесною хоча б у дрібницях, ти зможеш вийти на якісно інший рівень відносин і життя в цілому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:5 порад як завоювати його увагу після сварки

Спілкування
Будь ти знайома з чоловіком два тижні або ти з ним у шлюбі 21 рік, здорове, щире спілкування відіграє вирішальну роль. Тим не менш, хлопці випробовують деякі складнощі із вираженням і обговоренням своїх відчуттів, тому розмовляти з ним треба вміти. Щоб у тебе і твого партнера не виникало відчуття конфронтації і протистояння, заводь бесіду в неформальній обстановці - наприклад, під час прогулянки в парку або коли ви їдете в машині, важливо фізично перебувати з ним пліч-о-пліч.

Відповідальність
Насправді, відповідальність - надзвичайно сексуальна риса для чоловіка, але для нас, дівчат, вона теж важлива. Проявляється вона по-різному - від обміну шлюбними клятвами у вівтаря до відмови від відпустки з подружками, щоб провести Різдво з його родиною. Коли відносини по-справжньому важливі, кожен із партнерів буде прагнути брати відповідальність за щастя і благополуччя іншого, ставити його інтереси вище своїх, піклуватися і передбачатиме бажання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

20:40, 26.11.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1953

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: