Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 5 чарівних фраз, що об'єднають закоханих

5 чарівних фраз, що об'єднають закоханих

Які фрази допоможуть зміцнити ваші відносини підскаже МіЛеді!

desktopwallpapers_org_ua-792.jpg (28.09 Kb)
1. "Ми впораємося"
Зверни увагу - саме "ми", а не "ти" або "я". Численні дослідження доводять зв'язок між тим, наскільки щасливі партнери, і тим, як часто вони називають себе "ми". Тим самим ти демонструєш, що вмієш працювати в команді, а отже, разом ви успішно подолаєте всі проблеми, які неминучі в довгострокових відносинах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Як швидко ти зможеш забути колишнього?

2. "Я слухаю тебе"
У людини є первісна потреба відчувати, що його чують і розуміють, і особливо це важливо в романтичних стосунках. До речі, це не обов'язково означає, що ти згодна з тим, що говорить партнер. Важливіше інше: тим самим ти показуєш, що відкрита до діалогу.

3. "Я шаленію від тебе"
Більшість з нас зберігає теплі почуття до своїх партнерів в собі і рідко говорить про них вголос. Проте всі хочуть чути знову і знову, наскільки розумним, чарівним, привабливим і чудовим тебе вважає твоя друга половинка. Регулярні компліменти підтримають самооцінку та впевненість у собі, а також зроблять вашу зв'язок міцнішим.

4. "Велике спасибі"
У щасливих відносинах партнери підкреслюють буквально кожну дрібницю і вміють демонструвати щиру подяку. Це мотивує здійснювати один для одного ще більше прекрасних вчинків і дасть можливість партнеру відчути себе задоволеним.

5. "Давай зробимо це"
Ця фраза додасть азарту у ваші стосунки. Вона дуже багато значить, коли ви ділитеся думками, надіями і мріями один з одним, демонструючи свою підтримку і турботу. Як результат, ви обидва будете більш оптимістичні і ваші відносини стануть щасливішими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

09:00, 06.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1858

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: