Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 4 стильних хитрощів для ідеального побачення

4 стильних хитрощів для ідеального побачення

Як виглядати на побаченні неперевершено? Читай у нашому матеріалі...

9h1wyeim7ym.jpg (23.42 Kb)
Красива білизна допоможе тобі відчути себе ще привабливішою,а це не сховається від очей жодного чоловіка. Численні опитування підтверджують, що дівчата, які надягають на побачення комплект красивої і дорогої білизни, відчувають себе в чоловічій компанії більш впевнено і сексуально. А що ж думають з цього приводу хлопці? На їхній погляд ідеальна білизна має красиво підкреслювати фігуру, виглядати гармонійно, дражнити, але не показувати абсолютно все.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:10 порад як безболісно розійтися з хлопцем

Червоний колір - поза конкуренцією. Дослідження показують, що чоловіки вважають жінок в червоному набагато сексуальнішими. Фахівці з Рочестерського університету з'ясували, що чоловіки схильні до більш романтичних розмов з дівчатами в одязі червоного кольору, ніж з представницями прекрасної статі, які вибирають наряди синьої або зеленої гами. А якщо червоне плаття - це не твоє, роби вибір на користь червоної спідниці або топа, в поєднанні з зухвалою шкірянкою, або озбройся червоною помадою, яка, безсумнівно, забезпечить той же вау-ефект.

Підкреслити твою жіночність і впевненість у собі допоможе спокусливий парфум, який стане твоїм талісманом. Обирай найулюбленіший аромат і нанось на тіло, краще це робити відразу після душу, або поверх крему для тіла без віддушок, тоді аромат протримається довше.

Одягай те, в чому тобі максимально комфортно. Любиш носити джинси? Сміливо вибирай їх, доповнюючи грайливим топом або елегантною блузою. Будь собою, адже найпривабливіша риса - це твоя впевненість!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

17:00, 04.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1280

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: