Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 7 причин відфрендити колишнього

7 причин відфрендити колишнього

Кожен розкол відносин відрізняється унікальними обставинами. Іноді це цілком закономірний кінець, іноді абсолютно несподіваний, а іноді це взаємне рішення. Для кожного з цих випадків у тебе може знайтися спокуса залишитися друзями в соціальних мережах. Однак краще все-таки залишити минуле позаду, і ось чому.

luint.jpg (37.55 Kb)
1. Цікавість не допоможе
Перевіряти активність колишнього в соцмережах може бути заманливо, але реальність така, що це не допоможе тобі відчувати себе краще. В основному це викликає тільки негатив, так що сміливіше розривай це порочне коло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:5 чарівних фраз, що об'єднають закоханих

2. Ти виключиш можливість повернутися
Після розставання багато розмірковують про те, щоб повернутися. Ти думаєш, що просто відправиш йому невинне СМС, а у відповідь він напише, що хоче знову бути з тобою. Але реальність така, що це лише змусить тебе відчувати себе ще гірше. Тому що, швидше за все, він не відповість.

3. З очей геть, із серця геть
Запам'ятай цю прописну істину. Чим менше ти будеш думати про нього і рідше бачити його фото, тим швидше переживеш розставання. Просто позбався хворобливого нагадування про ваші минулі відносини.

4. Ти не вступиш у гонку
Побічним ефектом дружби з колишнім буде вічне змагання. Хто швидше вступить в нові відносини? Хто першим змінить статус на "Фейсбук"? Думай про себе і своє майбутнє, а не про нього.

5. Тобі не доведеться прикидатися
Ти убита горем і заливаєшся сльозами, але при цьому витрачаєш безліч сил і часу, щоб постити в "Фейсбук" і "Інстаграм" свої фотографії, на яких ти щосили намагаєшся здаватися щасливою? Повір, це не такий вже рідкісний випадок. Видаливши його з друзів, ти припиниш це безглузде заняття.

6. Одним джерелом драми менше
Якщо твій колишній знайшов собі нову дівчину, рано чи пізно вона знайде тебе у нього в друзях і все дізнається. Після цього вона неодмінно зробить все, щоб змусити вас припинити спілкуватися назавжди.

7. Ти відчуєш себе вільною
Загалом-то, кінець відносин означає відновлення твоєї незалежності. Більше не маючи прихильності до колишнього, ти відчуєш дивовижне відчуття свободи і більше не будеш жаліти себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

18:30, 07.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 1658

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: