Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Вхід
  Реєстрація
Головна / Сім’я і відносини / Школа кохання / 7 ознак, що тобі варто з ним розійтись

7 ознак, що тобі варто з ним розійтись

Ознаки, що точно свідчать про те, що тобі варто бігти від нього якнайдалі...

andrey_popov___8_priznakov_togo_chto_vashi_otnosheniya_ne_spasti.jpg (23.52 Kb)
Ти пішла на великий компроміс зі своїми стандартами просто для того, щоб він хоч якось підходить під опис твого "ідеального хлопця".
Приміром: ти з дуже віруючої сім'ї і звикла ходити до церкви щонеділі, у той час, як він - атеїст, який відноситься до релігійних питань вельми не толерантно. У підсумку ти все рідше відвідуєш церкву і намагаєшся зайвий раз не говорити про неї в його присутності, а могла б знайти людину, яка в повній мірі розділила би твої цінності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:7 ситуацій, коли ти вбиваєш відносини

Він каже: "Стрибай", ти відповідаєш: "Наскільки високо?".
Якщо хлопець поводиться у відносинах, як диктатор, то він, швидше за все, не найкращий представник своєї статі. Не дозволяй нікому вказувати, що, як і коли тобі робити - гармонійні відносини будуються на компромісах, враховуючи думку обох сторін.

Ти через день пакуєш дорожню сумку, щоб у нього переночувати.
Навіть якщо ти живеш разом з подругами або твоя квартира набагато менше, ніж його, він повинен приїжджати до тебе так само, як ти приїжджаєш до нього. Якщо він подібних зусиль не докладає, є привід задуматися: чи піде він назустріч тобі в більш важливих питаннях?

Ти відчуваєш себе пригніченою і розбитою.
Підсвідомо кожна з нас розуміє, чи вийде щось варте з наших відносин. Якщо раз за разом, після кожної вашої сварки тобі здається, що життя скінчилося, то ти помиляєшся. Кінчені відносини, а життя після них тільки починається!

Він ініціює зустріч з тобою тільки після того, як ти запостила сексі-селфі в Інстаграмі.
У нього завжди знаходяться виправдання на рахунок того, чому не відповів на твою смс або скасував зустріч. І, як правило, вони мало схожі на правду.

Він ніколи не кличе тебе на справжні побачення, тільки до себе додому, подивитися кіно за келихом пива та попкорном.
У перекладі з чоловічого, це дуже прозорий натяк на секс, не більше того. А як же романтика, якої ти, безсумнівно, гідна?

Він не соромиться відкрито коментувати оточуючих дівчат, коли ти поруч.
"Ось це попа" - говорить він, а ти, тим часом, ледь не плачеш. Звичайно, у світі є багато гарних юнаків і дівчат, але це не означає, що потрібно ображати тих, хто поруч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

19:00, 08.12.2015
Автор: Sofia
Переглядів: 2871

Знайшов помилку? Виділи її та натисни CTRL+Enter. Система Orphus


Коментарі 0
Залишити коментар
Ваше ім'я: *
Ваш e-mail: *
Текст коментаря:
Полужирный Наклонный текст Подчеркнутый текст Зачеркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылки Картинка Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Вставка спойлера | Вставка email
Код: captcha
Введіть код:

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: